Snö.

Det bara öser ner utanför fönstret. Jag gillart. Fast det är bra nog jobbigt att gå i all snö, gick nyss hem från Tomas och jag var helt slut när jag kom hem eftersom dom inte plogat gångbanan än. Ester hoppade som ett rådjur hela vägen hem hon, har ju så korta ben så det är lättare att hoppa än att gå. =)

Idag bjöd Tomas på Pitepalt. Gött som bara satan var det. Tänka sig.

Den senaste tiden har jag nästan enbart legat i sängen/soffan och latat mig. Myst så mycket som det öht går att mysa innan man går sönder och dör. Vem jag myst med? Tomas såklart. Och Ester naturligtvis. Mina mysgrisar det.

Igår var jag till Gävle och gjorde staden med min fina söta Mia. Så mysigt att träffa henne och sitta prata en massa skit! Åt sallad på Waynes.. oh la la.. det är så gott så gott.


Köpte en tröja och tre par strumpor, dra mig baklänges va tråkiga kläder det är i butikerna nu. Fult fult fult!!


Nu ska jag gå hem till Tomas å mysa lite igen. Jäsigt det. Oh ja!!


/Anna, hon som myser järnet innan jobbet drar igång igen.


Härligt.

Har haft några härliga dagar nu, bara slappat och myst. Finaste Tomasen är ju hemma igen och det är såå jäsigt!! Igår var vi (Eliten) till Hammarn och grillade korv, jobbigt att det var 25 minusgrader ute bara. Man frös till is på ett par sekunder när man inte rörde på sig. Så vi blev inte ute nån längre stund. Men jäsigt var det iaf.
Ester stackarn blev så full i snö och is så hon tillslut bara skakade av kyla. Stackars mammas bebis! Då åkte vi hem. Sen blev det till att duscha bort all snö och is innan Ester fick ligga på en handduk i soffan och mysa. Jag och Tomas gick bort till Madde och Nathali och käkade korv med strips å grejor tillsammans med dom och Jonas och David. Götta var det. Sen åkte jag ett par åk i mördarstjärtlappsbacken.. grymt kul! Sen hem till Tomas för ännu mera mys.. och lite sovande i Ts knä. Mysigt!!! =)
Sen blev det film i sängen, jäsigt jäsigt, fast dålig film. Men det skiter man väl i, jävla skitfilm. =)

Nu är jag hemma ska tvätta och duscha å greja så får vi väl se vad som händer senare.

Idag har jag och Tomas varit tillsammans i 2 månader, tänka sig va tiden går fort när man har roligt. =)


/Anna, hon som tycker det här med mys är så jävla jäsigt!!!

Äntligen.

Efter en vecka var väntan äntligen över. Finaste fina var hemma igen. Mys å gos!! Somnade väl vid halv sex på morgonen. Mysigt!!! Som jag har längtat! Tycker om dig galet mycket!!!


/Anna, hon som tycker om han massor!

Saknar.

Saknar. Saknar nåt så förbannat mycket. En vecka är för lång tid. Alldeles för lång. =( Var här, NU! Men snart så, bara några ynkliga dagar kvar nu. Längtar.

RSS 2.0