Gitarr

Jo jag lovar det är sant. Jag funderar faktiskt på att köpa mig en gitarr. Jag har så sjukt mycket tid till övers så jag tänkte att jag kanske skulle lära mig spela. Hur svårt kan det vara? haha.. HUR svårt som helst!

Nä men en akustisk gitarr det vore väl nåt för mig? Ja det tycker jag bestämt. Så nu ska jag bara hitta en gitarr att köpa också. Vill ju inte lägga tusentals tusenlappar direkt med tanke på att jag säkert kommer misslyckas och gå över till virkning ist. Vilket också är ett ypperligt tidsfördriv. Eller kanske korsord. Får köpa mig en korsordstidning nu innan jag lagt vantarna på en gitarr.

Nä nu måste jag vara lite produktiv här. Jag är så förbannat lat.. =( Ut å gå kanske. Tjo!


/Anna, hon som säkert kommer bli grym på gitarr.

Rätt och slätt..

..less.

Varför ska allt vara så förbannat svårt? Varför faller jag för fel killar? Varför jobbar jag när solen skiner? Varför har jag inga vettiga kläder? Varför är jag inte perfekt?

/Anna, hon som vill att det ska bli lite lättare.

Tärnsjö baby!!

Snart far jag återigen mot Tärnsjö och min älskade Lamin! Nu har vi inte setts sen den 29:e maj. Känns som forever! Ska bli så galet kul att träffa henne igen, jag känner henne mycket väl, uuunderbar människa. ;)

Det blir till fira midsommar med henne nånstans i krokarna runt Tärnsjö, ingen verkar riktigt veta vart. Men sånt kan ju också vara spännande. =) Ska bli spännande att se vem det är som hämtar mig i Gysinge nu också. Malin eller Mathias och Marcus.. hmm..

Nä nu måste jag bestämt börja göra mig klar för avfärd.

Ha en trevlig midsommar!!!


/Anna, hon som far till myggornas högborg.

Gråter.

Jag gråter och gråter. Det är en stackars unghäst på Animal Planet som varit så hungrig och utsvulten att den börjat äta sand. Hur fan kan man göra så mot en häst? Jag är så upprörd så jag vet inte vad. Människor som gör sånt borde få svälta själva med enbart sand till mat. Svin!! Jag är så ARG!!!!

Och nu gråter jag för en stackars hund vars ögon är helt röda och uppsvullna så han inte ser någonting, ägaren får pengar om en vecka och vägrar alltså åka till veterinären med den. Idioter!

Jag blir så otroligt illa berörd av sånt här. Helt sjukt!


/Anna, hon som gråter tills tårarna tar slut.

Flytt

Ja i morgon går visst flyttlasset ner till Gävle om allt går som planerat. Där ska jag då bo i en liten möblerad etta över sommaren. Kommer bli kanon. Synd bara att jag är så usel på att packa, jag packar allt jag äger och har, inte bra.

Idag när jag rotade runt lite i flyttkartonger och annan bråte i en garderob här hemma hittade jag ett spännande litet instrument. En Cittra. Det ni. Kommer ihåg att jag brukade leka med den när jag var liten. Men hade helt glömt bort att jag hade en sån i min ägo. Kanske ska ta några lektioner. Har ju hört att cittra är instrumentet med stort I som alla vill ha.. haha..  Men men, en rätt söt liten låda får jag ändå medge.

Nä nu måste jag fara in till stan å hämta lite grejor hos K. Ha det fint..

/Anna, hon som kommer bli grym på cittra.

Önska

Tänk vad mycket man önskade sig när man var liten, en egen häst, guld och diamanter, att man kunde flyga, att man kunde trolla, 100kg lördagsgodis mm. Nu var det ju så att dessa önskningar tyvärr aldrig slog in. Men så finns det ju de önskningar som faktiskt slog in.
Min syster kom en dag å sa "Anna tryck här" och pekade på sin höft, och lydig som jag var så gjorde jag det. Det var mjukt, mycket mjukare än vad beniga lilla jag var. "Det kallas underhudsfett" sa min 4 år äldre syster stolt. Jaha.. från den dagen önskade jag mig också underhudsfett, man ville ju inte se ut som en pinne hela livet. Nu föll det sig ju så att jag fick underhudsfett men det gav mig inte några spännande kurvor å så utan jag ser mer bara ut som en tjock pinne. Bra där, kul önskan.
Sen var det ju det här med mens, som jag så hett eftertraktade från 10års åldern då de första flickorna i min klass fick mens. Gud vad jag också ville ha det. My god!! Men jag fick snällt vänta ett par år till och sen när jag fick det ångrade jag mig och ville inte längre ha det, tänka sig.
Sen bröst, my god vad jag ville ha bröst. Jag var inte en av dom som fick bröst först utan jag fick vänta länga på mina. Jag fick se ut som en spinkig pinne utan bröst. Men men när dom väl kom var dom väldigt efterlängtade och helt lagom, nu skulle jag gärna ha lite mindre bara pga av rent praktiska skäl. Inte så att jag har speciellt stora bröst bara det att det verkar vara så himla lämpligt att ha små bröst.
Sen till min sista önskan, min längd. När jag var liten bestämde jag mig för att ajg ville bli 173cm för det var nämligen så lång man skulle vara för att få bli modell, och det ville ju jag naturligtvis bli när jag var typ 10år. Så jag önskade och önskade, och gissa vad min längd stannade på. Jo just precis 173cm. Nu skulle jag döda för att få vara lite kortare, tänk om man kunde få vara 165-168cm.. vore som perfekt det. Men icke då.. Alla säger att det är så fint att vara lng, yeah right, mycket finare att vara kortare ju. Skit.. tänk att man så himla ofta ska få det man önskar.
Det enda jag egentligen vill säga med det här är att man ska passa sig för vad det är man önskar sig för det kan faktiskt slå in.


/Anna, hon som önskar sig nån att hålla i handen.


Helgen.

Japp var som sagt till sthlm i helgen. Elin som fyllde 26 år. Tänka sig. Det var knökfullt med danskar i hela staden, berodde ju på landskampen på kvällen mellan Sverige och Danmark. Skitdanskar! Hela staden var alltså rödvit, knappt så man såg en svensk flagga någonstans, och då var det ändå Sveriges nationaldag. Skumt.

Var iaf trevligt att strosa omkring med min tjocka kompis Mia, även om det emellanåt går riktigt långsamt. Haha..

Festen var galet trevlig med trevligt folk och god Sangria. Det blev hångel och dansande, massor med rödvin på golvet blandat med ostkrokar. Jag lyckades hyvla bort halva fingret på en kapsyl när jag skulle hjälpa Mia att öppna sin ölflaska. Men kul var det!

Söndagen spenderades med att Mia och jag röjde upp i lägenheten, sen brunch med trevligt folk. Därefter blev det en tur in till stan med jordgubbsätande på hötorget och sen pizza. 94spänn för en pizza som smakade ingenting. Jag var så förbannat missnöjd.

18.35 var det avfärd mot Gävle, gick ju alldeles ypperligt. Kom hem till Mia och åt lite chips och nötter, drack juice. Sen blev det sängen.

Klev upp, åkter till Söderhamn, tandläkaren. "Oj vilka fina tänder". Så jo här ser ni en som sköter sin munhygien minsann, vikitgt sånt där.

Nu äter jag frukost efter en timmes morgonprmenad med Ester. Ska in till stan snart, ska på banken.

Ha det fint!!

/Anna, hon som ibland får agera utkastare från privata fester.

Stockholm

Japp nu är det bestämt snart dags att ta sitt pick och pack och dra till storstan. 6-7 juni ska jag och Mia göra stan osäker, eller ja vi kommer vara där iaf. Så vidare mycket osäkrare lär det ju inte bli. Isf så är sthlm en mycket säker stad just nu.
Vi kommer åka ner av den absolut mycket eminenta anledningen att vår vän Elin fyller år och att hon gått och stadgat sig så ordentligt att hon har flyttat ihop med karln. Trevligt värre. Jag känner Elin mycket väl, uuuunderbar människa. Nu är ju frågan bara vad man ska ge henne, jag funderar på en sån där fantasipresent. Typ en prinsessa i marsipan med underbyxor av rosa kreppapper, och när man tar på dom så kommer det fågelsång sådär mystiskt som man inte riktigt hör för det blir mörkt. Eller ja jag vet inte.. Jag ska höra med mina föräldrar om dom kanske har nån sån där liten bulle. Uuunderbara människor, jag känner dom mycket väl.

Nä nu ska jag gå å packa lite prylar i min urtjusiga resväska som jag är så förbannat nöjd över. Tänk vad man kan få för 15kr.

/Anna, hon som är en uuunderbar människa.

RSS 2.0