Bananer bananer..

Har nyss avslutat min räkning av bananer i frysen, det visade sig att jag har 27(!) bananer i frysen. 27st.. det är några bananer det.. brukar stoppa bananerna i frysen när de får minsta lilla brunt på sig för då är dom äckliga, sen plockar jag fram några när jag ska baka banankaka.. nu har jag visst stoppat in fler än jag plockat ut ett tag.. ingen vidare koll på input and output.. tar ju lite plats också, men jag kan ju inte kasta bort dom ju.. eller jo det kan jag ju men det känns ju som ett himla slöseri på fina bakbananer. =)
Funderar på att baka en kaka idag kanske, men det är ju bara det att jag är rätt dålig på att äta kakorna sen.. =( Är ingen kakmänniska.. tyvärr.. eller det är väl iof a good thing men ändå.
Skulle vilja göra en ananaspaj.. satan in my gata va gott! Åh eller brownies med cheesecake å hallon.. det är så god så man vill dö.. men det tar ju tusen år att göra å ytterligare tusen år innan den stelnat tillräckligt för att kunna ätas.. vojne vojne.. Börjar bli hungrig märker jag..

Nä men om jag ska avsluta här då å söka inspiration på annat håll.

/Anna


Tv

Vad är det med dagens tv-kanaler egentligen? Snacka om att bara producera en massa jävla skit. Det jag känner att jag retar upp mig på allra mest just nu är 3:ans katastrofala program "Singing Bee", vem var det som antingen rökte sig hög på svamp eller söp sig medvetslös på t-sprit innan idén till det programmet föddes? Jag skäms, varenda fiber i min kropp skäms! Jag skäms för alla medverkandes skull, jag skäms för stackarn som leder programmet å jag skäms för alla som någonsin sett lite av programmet.
Å sen let's dance.. snälla.. va är det för skit? Jag orkar verkligen inte med det.. Okej om programmet gick å folk som ville fick titta å vi andra kunde låta bli, men nu är det så himla viktigt att det hamnar på löpet på aftonbladet och expressen så fort nån stackare röstats ut. Var inte med i programmet då om ni måste fulgrina med detsamma om ni inte får vara med längre. Uffe Larsson, get a grip! Snälla, du är otäck och tydligen totalt obegåvad vad gäller dans.. å Uffe det har du och jag gemensamt.. jag kan inte heller dansa stryrdans, men så är inte jag med i tv och visar upp det heller, och det får resultatet att jag inte heller känner mig orättvist behandlad av nån i juryn och måste "tala ut" i aftonbladet. Så Uffe gör som mig, var olyckligt ovetande om vad folk tycker om din dans och stå å flaxa bäst du vill på nåt mörkt dansgolv på nån skön lokal ute i landet. Lämna stryrdansen åt dem som är mer lämpade. Å sluta skylla på att du har vägt 300kg å nu väger 42kg och därför inte kan behärska din kropp på ett vettigt sätt.. snälla.. två vänsterfötter är nåt man föds med inte nåt man bantar sig till.. snälla. 
Å ni jag skiter i om Karl-Petter å hans parter kommer bli nya "Cissi å Martin".. låt dem hållas.. vill dom ligga så låt dom ligga.. Herregud!  
Ska jag fortsätta? Nä jag tänkte väl inte det jag heller.. fast en liten sak till.. Melodifestivalen, don't even get me started on melodifestivalen.. Va i hela fridens namn.. kör EN melodifestival.. som back in the days.. inte nån långkörare som får Dallas att blekna i jämförelse.. Det enda som händer är att fler idioter får framföra fler skitlåtar som ska försvinna innan de ens framförts på scen, eller spelas flitigt på radion tills man kräks. SLUTA!! Enda saken som kan komma att vara nåt bra med melodifestivalen i år är väl att dels Luuk är programledare men också att han får förstärkning av Björn Gustafsson.. You just gotta love him!! =) Men näe.. sluta!

Hmm.. nåt mer? Nä inte va jag kan komma på nu men det kanske kommer..

ha det fint då...

/Anna

Plysch K och Engmans Kapell

Ja då har ytterligare en helg avverkats. Fredagskvällen spenderades på Jekyll & Hyde där Plysch K spelade, riktigt bra spelning, tyckte jag iaf. Dansvänligt å hög "sjunga med faktor"..kanoners. Sen kebaben å käka, rätt äckligt.. yes.
Lördagen, vaknade bakis.. *suck* men det var bara att bita ihop å gå ner på stan, ta en fika å vakna till liv. =) Gå hem igen, lägga sig i soffan å toksomna. Sen sova i nån timme. Kliva upp duscha, göra sig i ordning för helgens höjdpunkt. Engmans Kapell på Tre Bockar i Hudik, My lord va bra det va. Käkade god mat, alla drack en massa öl å drinkar å grejer.. å ja dom blev rätt fulla.. jag hade ju, snäll som jag är, lovat att köra så jag drack vatten hela kvällen, kanske inte det roligaste men det är det helt klart värt idag.. =) Engmans var helt grymma, spelade både egna låtar och irländska.. såå jävla grymma. Jag tycker synd om er som inte var där och lyssnade för det var outstanding!! Såååå bra! Här kan vi snacka mycket hög sjunga med faktor, kan man alla engmans låtar är det svårt att vara tyst.. så det sjöngs hej vilt. Fasen va kul!!! 

Ja nu ska jag ta å bege mig till stallet å rida i vårt vackra vinterväder. Solen skiner ju iaf, alltid något. =)

Ha en trevlig söndag och jag hoppas er helg varit lika trevlig som min.

/Anna

RSS 2.0