Klubb Kompass

Japp.. i onsdags var jag å Ann.. å ja Karin å Emma också då ut på Klubb Kompass.. Dansade oss fördärvade.. tror att jag och Ann var stilla max 7min på hela kvällen. Det var när man var på toa å drack vatten. Haha.. Har en ruggig träningsvärk nu alltså. Var hos Karin å förfestade lite, drack nån öl å en Baileys. Smaka smask! Drog sedan iväg å dansade som galningar. Ann och jag gick hem vid typ halv två kanske. Då var det så jävla mycket folk på dansgolvet så det var i stort sätt omöjligt att dansa, trist. Var askul när vi kom å det var tomt på dansgolvet. Nästa gång ska vi hänga på låset å vara först in.. haha.

Idag har jag tvättat, å nu håller jag på å lagar mat. Gratäng med potatis, skinka, broccoli å vitlök. Gott! Funderar på att baka en ananaspaj också. Det är fina grejor det. Borde dammsuga också, men det vill jag inte. TRÅKIGT!! Ikväll blir det nog till att ta det lugnt bara. Hemma å sega I guess.. I morgon är det häst eftersom jag avsade mig honom i onsdags. Å på söndag är det också häst.. ska åka ut tidigt båda dagarna så man blir klar nån gång. Ska kanske försöka springa nån av dagarna också. Men jag vet inte om jag tycker att det är så kul nu när det är snö ute igen. Urk. Jag vill ju ha vår!!

Nä men dåså..

Å jo måste ju tipsa om det roligaste som finns på youtube. Tycker ni inte att det här är roligt har ni INGEN humor.. Så de så!
http://www.youtube.com/watch?v=ZA1NoOOoaNw

Have fun!

/Anna

Björnrike

Japp i lördags var man i Björnrike å åkte skidor.. var så jävla kul!! Gick så himla bra också, inte en vurpa.. haha.. Å inte fegåkte jag heller.. inte dåligt för att vara andra gången jag åkte. =)  Kände att jag var lite avundsjuk på Jompa, Thomas å Sanna när de satt i solen på renfällar å drack öl medan jag var tvungen att dricka en festis ist för nån skulle ju bli tvungen att köra hem, å tydligen var det jag. Men det gick ju det med.. =) Hem kom vi trots renar å halka. Stannade en sväng på Max i Bollnäs också, standard.. =) Fick dock ingen ost på min maxburgare, inte Sanna heller.. men grabbarna fick. Hur tycker ni att jag å Sanna ska tolka det? Elakt!

Sen vart det melodifestivalen hemma hos oss. Julle, Thomas, Sanna, Ante, Tommy, Marie, Andreas, jag å Jompa. Trångt i soffan.. skitprogram, tänker inte ens gå in på vad jag tyckte.. urk. Drack en öl å en Baileys.. det var gott.. Sen kollade vi på tusen klipp på youtube.. så jävla kul!

Söndag, uppe med tuppen igen. Var i stallet före 8 på morgonen, red en timme. Sen hem göra sig i ordning för utställning på tennishallen. Blev en låååång väntan.. tråkigt! Men det gav utdelning iaf. Ester fick BIR, med andra ord bäst i rasen. Hon var alltså snyggaste schnauzern.. KUL!! Min fina vovve, skötte sig kanon.. å jag med för den delen, jag verkar vara född i ringen.. haha.. eller inte.

Nä nu ger jag mig.

/Anna


Ugnspannkaka..

..katastrofen låg i luften när jag för första gången i mitt liv tillagade en ugnspannkaka.. hade köpt tärnad bacon som vi skulle ha på.. men jag tänkte mig inte för å slängde ner den i smeten på plåten.. sen kom jag på att den antagligen skulle ha stekts före.. my bad.. haha.. men det fick bära eller brista in med skiten i ugnen och ca 35min senare kom en alldeles perfekt pannkaka ur ugnen med strålande fint bacon på.. va nöjd man kan bli. =) Gott var det också. Inte smalmat direkt men vem bryr sig?
Har tillverkat egna vantar idag.. eller ja vantar å vantar, det är mer som en tub som man drar över handen åsså finns det ett hål för tummen åsså är fingrarna bara.. runt hålet i tummen satte jag grått sidenband som jag knöt till en rosett åsså dekorerade jag dom med gröna knappar.. himla söta å varma. Själva "tuben" är gjord av en kofta som jag råkade missa att det var ull i så jag tvättade den som vanligt i 40grader.. å ut kom en kofta som skulle passat en 6åring.. and god knows I'm not that small.. haha.. men det blev ruggigt fina halvvantar iaf.. sååå nöjd.. Å så kreativ jag är..

Har gått på promenad med Ester också.. som vanligt.. bara typ 6km.. så jag borde gå en sväng till.. aja får se om jag orkar. Sen ja va har jag gjort mer? Jo jag har dammtorkat.. hua.. det behövdes verkligen.. No doubt about it.. Så nu är mitt hem i stort sett astma vänligt. Om man bortser från hunden å så då.. men topp 10 allergivänlig hund är hon ju iaf.. alltid något.

Nä nu måste jag börja fixa med musiken till mitt boxpass.. kommer säkert sluta med att jag tar en färdig aerobicsskiva.. jag är sååå lat!! Har iaf lagt in lite nya övningar så det är inte helt likt mitt tidigare pass.. sen är det ju egentligen Martinas pass i morgon också.. men jag är sååå snäll och hoppar in.. Kom gärna förbi på passen i morgon.. det blir jobbigt!! 18.30 spegelsalen.. Välkomna!

/Anna

Straff

Ja somliga straffar gud på en gång.. hann inte mer än avsluta mitt förra inlägg och öppna kylskåpsdörren så kom en burk med Lohmanders beasås uthoppandes, slog i golvet och det stänkte sås över hela golvet, inne i kylskåpet å ja kort sagt över hela köket. Carola har visst lite ihop med han där uppe ändå. En kanske får tänka på det till nästa gång man på något sätt vill klaga på Carola.. If you mess with Carola you mess with God all mighty..

/Anna

Länge nog nu..

..ja jag har varit snäll länge nog nu i min blogg.. Nu skall huvuden rulla.. haha.. eller Moahahaha.. (mitt elaka skratt)
Vadan detta undrar ni säkert.. jo men melodifestivalen. Skall jag skratta eller gråta, hmm.. skratta. Jag tror inte jag skrattat så mycket och så hjärtligt på länge. Jag menar The Nicole.. hon är ju grym! En dum(?) ryska.. jag antar att hon är ganska ointelligent, eller ja va vet jag. Det har iof aldrig stoppat mig från att uttala mig tidigare så jag kör på samma spår.. ja iaf en dum ryska som tyvärr varken kunde sjunga eller dansa.. men stackars.. varför får en sån oduling ställa upp? Fanns det inte ett enda bidrag som var bättre och mer värt att få vara med i tv på bästa sändningstid och exponeras för miljoner tv-tittare runt om i, ja världen till och med? Men hon fick mig iaf att gapskratta, jag skulle verkligen inte ens kunna sjunga så illa som hon sjöng ens om jag gjorde till mig och försökte, å jag har verkligen ingen sångröst alls.. det är illa, ILLA säger jag.. Men ja.. det är ju bra att vi visar upp det bästa vi har i det här landet. Familjeunderhållning.. my ass.. Razborka.. ja jag säger då det.. Å kräkattack också.. kan inte vara lätt at vara liten, rysk OCH korkad.. stackarn käkade fejksnön så hon höll på att kräkas.. säkert därför både hon och låten var sååå himla dåliga..  Ja utan den där snön hade hon säkert gått vidare till Globen in a flash.. jag är beredd att satsa allt jag äger å har på det.. eller?
Ska jag fortsätta? Ok då..

Kebabpizza.. jag kommer aldrig beställa en kebabpizza ever again.. Snälla.. va är det frågan om? Vem var det som efter 5 pavor vin på planeringsmötet inför melodifestivalen tyckte att bidraget borde få vara med enbart för att reptilhjärnan tagit över och en kebabpizza skulle sitta feträtt i magen på vederbörande? Urk! Uselt, uselt säger jag bara. Ni borde skämmes..
Sen kunde väl den stackars trumslagargossen fått en hel trumma att slå på? Eller? Han fick ju stå å fegslå lite för hela trumman var ju paj. Ja inte vet jag va det spelade för roll egentligen men men.. ska man klaga ska man göra det ordentligt.. det sa alltid min mamma.. eller näe det sa hon inte för det var jag som precis kom på det, men mina barn kommer kunna säga att deras mamma alltid sa det. Yes.. så åter till melodifestivalen.

Vad ska jag fortsätta med? Carola? Jaha det var hennes tur nu ja.. hmm hmm.. låt mig bara rensa strupen.. we're gonna have a field trip on this one..
Ja alltså Carola, allas vårat favorit helgon.. gick alltså inte vidre direkt till Globen.. otippat, svar ja.. hade Andreas Johnsson kunnat fixa låten bättre utan tant gul? Svar: Ja, utan tvekan.. Tant gul tillförde mest bara gapskrik och nåt spännande stamp off beat i låten.. Carola hör inte du riktigt takten i din egen låt? Eller nej det gör du ju naturligtvis inte för gud talar nog till dig just i den stunden. My bad.. Ja det var ju himla kul iaf att se Carolas lite skenheliga leende när det stod klart att hon INTE gick vidre till Globen.. Way to go swedes..

Sen han med bebisröstan.. stackars.. vara i 20års åldern nånstans å låta som man är 5.. kul.. grattis.. verkligen kul för dig.. ODUGLING!!

Hmm... har jag nåt mer att irritera mig på nu? Säkert massor.. men bara på såna som förtjänar det, jag är bra på så sätt.. jag utsätter aldrig oskyldiga människor för min vrede.. haha.. eller? Jag lämnar den frågan rätt öppen.. Kanske borde jag låta bli att titta på melodiestivalen, det tar bara fram det sämsta i mig.. hehe..

Nästa år ska jag vara med.. kommer framföra en låt som är minst lika dålig som dessa och jag kommer göra succé! =) Och då vill jag inte höra några elaka påhopp om mina kläder, min kropp min röst min etnicitet eller nåt annat.. Jag och mina två vänsterfötter kommer göra en mycket avancerad koreografi.. Uffe Larsson har lovat hjälpa mig med den.. Kan mycket väl bli ett halleluja moment.. (Kishti urk) Uffe.. en jävla fin kille när man väl tänker efter, jag tänker aldrig tänka efter. Uffe du är en ODUGLING! =) Nä nu var jag ond.. I feel it in my body.. Like a chill down my spine. And I like it!!

Min pappa är rik, vill du hångla?

/Anna

Trevlig dag..

Jag hade en riktigt trevlig dag igår. Lite plugg, mycket snack å en massa tok på alla sätt å vis..  Alla klockor på skolan gick fel vilket var mycket konstigt.. halv åtta i bibblan.. fast klockan säkert var nio, den var 3 i korridoren vid 10tiden. Och halv tolv i vårt klassrum när klockan inte ens var elva.. förvirrande, ja.

Hade en riktigt trevlig dag i tisdags också, var på stan med Mia när jag slutat skolan. Kikade på en massa prylar, inhandlade en ny bh å sen det bästa av allt.. FIKA! =) haha.. Mia tog kladdkaka med grädde å en milkshake, jag tog kladdkaka med grädde å varm choklad med grädde.. yes alla kalorier jag behövde på en vecka.. men fan va gott det var. Sen visade det sig på kvällen att jag nästan gått 11km den dan så då gjorde nog inte min utsvävning så mycket.. intalar jag mig själv iaf.. =) haha.. Å sen hade jag ju boxpass på kvällen också så då förbrände man lite där också.. det kan min rumpa och mina lår intyga idag.. TRÄNINGSVÄRK! =) haha..

Idag står trimmande av hund och ridning på schemat, sen Gävle med mat på Church Street.. kanske.. beror på min magkatarr.. sen bio.. ska se Juno.. kan bli kul.. I morgon är det pappsen.. fika å sådär.. Nice!!

Har bokat mina biljetter till Uppsala nu.. Valborg.. Kul! Ska bli sååå kul att umgås med Elin i tre dagar.. tjihoo!!

Nä kliva upp då kanske.. =)

Puss!!

/Anna

This is England

Riktigt bra film.. fan engelsk film är så jävla bra.

Åka till skogen med vovven kanske? Vore ju mysigt..

Ha en bra dag!

/Anna

Duktiga flicka..

Japp det är jag idag det, klev upp 08.08 käkade lite fil, fyllde tvättmaskinen klädde på mig och gick ut med Ester, var ute lite över en timme.. 7.2km enligt mobilen. Kom hem, käkade frukost, hängde tvätt, gav Ester mat, diskade, damsög å ja nu sitter jag här å väntar på att nästa tvätt ska bli klar. Har suttit ute på balkongen en stund också, iförd t-shirt. Det var verkligen varmt och skönt i solen, dock inte tillräckligt stark för att locka fram mina fräknar. =) Men det kommer väl det också. Nu vill jag ha vår, eftersom det ändå inte får bli nån riktigt vinter. Så himla trist med allt regnande så fort snön lagt sig.
Igår bestämdes det att jag ska ner till Elin i Uppsala på valborg.. satan det ska bli riktigt jäkla kul! Längesen jag träffade henne nu också. Skulle ju vilja åka ner den 23:e på hennes inflyttningsfest också men är man utfattig student får man ge sig till tåls ett tag till. Men då jäklar! Haha..

Nä nu ska jag ta och sjunga vidare lite å vänta på min tvätt..

/Anna

Osmart..

Ja i lördags var det då fest hos Ann i Gävle. Ojojoj.. började ca 17.00.. knäppte nån cider därefter nån öl å så fortsatte det. Spelade spel, sjöng, dansade, umgicks å irriterades. Tog taxi ner på stan, krogen. Dansade så mina skor gick sönder, min stegräknare i mobilen indikerade att jag gått 8km efter midnatt.. med andra ord en hel del dansande.. =) Tog sedan en promenad hem till Ann.. det var så kallt så jag hade lust att gråta, men det gjorde jag naturligtvis inte.
Dagen efter.. ja va ska man säga, var på Ikea.. handlade lite prylar, äntligen lite mer galgar så nu kanske jag slipper ha 3 klänningar på samma.. =) Nytt porslin också, å en ram.. och en diskborste. =) Fick allt för 136kr.. bra med presentkort ibland, eller ja det är alltid bra. Tack farmor.. =)
Åkte på Max.. fetåt.. helt ok. Men jag orkade knappt nåt, lite trist men men.. Kände att det var en jävla tur att det inte var jag som skulle köra hem iaf, var sååååå trött. Å det var riktigt quattro-väder ute.. snörök, halt å slirigt.. men Audin skötte sig exemplariskt och så också Jompa. =) Jag sov ungefär hela vägen. Skönt.. var hemma en stund, mamma å pappa kom hem med Ester.. sen gick jag å la mig, astrött!! Sov till nio.. typ 3timmar alltså. Klev upp å kollade på film.. gick och lade mig, sov. Klev upp å nu sitter jag här med Ann å donar.

Varför luktar det så illa när tåg bromsar?

/Anna

RSS 2.0