Festligt

Till helgen är det dags för den årliga festen på allas läppar. Min och Mias födelsedagsfest. Kommer bli såå himla skoj! Eller ja det vet jag ju inte men jag hoppas.
Temat på festen är "Så inte jag".. spännande.

Nu är jag trött.. så trött.

/Anna, hon som inte vet vad hon inte är.

Sälen

Ja vad finns det egentligen att säga om Sälen? Det var grymt, grymt I tell you!
Det finns saker man inte ska tala högt om och Sälen är en sån sak.. haha.. Wonderbar!


/Anna, hon som sysslade med andra saker än alla andra. ;)

Take my pain away..

Ja herrejävlar, magkatarr. Ont så in i norden. Noll sömn på nätterna pga ontet.

Varför ska allt vara så besvärligt? Och då menar jag verkligen allt.

/Anna, hon som gärna byter mage med nån annan.

Pojkar på buss

Råkade höra följande på bussen hem idag:

Pojke nr 1: "Jag skulle vilja prova dricka hembränt jag!"
Pojke nr 2:"Varför?"
nr 1: "Nä men bara för att testa hur man blir"
nr 2: "jag kan berätta hur man blir"
nr1: "vadå har du provat??!!!"
nr 2: "näe men jag har varit hemma hos en när han provade"
nr 1: "jaha va coolt, hur blev han?"
nr 2: "ja om vi säger såhär så hade han skit ont i huvet hela dagen efter åsså mådde han konstant illa"

Ungefär som när man dricker för mycket systemsprit med andra ord? =) Bra där!

/Anna, hon som tjuvlyssnar lite ibland.

Det där med krogen

Det där med krogen är inget för mig. Jag borde endast sitta hemma och grunna lite på mitt vara eller icke vara. Inte gå ut bland folk och o-bete mig.
Det var inte för så längesedan jag pratade med en viss F om det här med att ha med sig mobilen på krogen. Jag var rätt stor på mig och sa att sånt där med fyllesms eller fyllesamtal endast tillhörde mitt förflutna och att jag numer var en mycket skötsam individ vid inmundigande av alkohol. Bite me! Jag var i helgen en mästare på att sms:a och ringa. Kul för er.. Hädanefter skall jag icke medföra helvetesmaskinen ut vid festliga tillfällen, det är enbart dumt. Och ibland även lite pinsamt sådär dagen efter för man har inte alltid visat sig från sin bästa sida eller sin smartaste heller för den delen.

Jag har en hel vecka ledigt nu men kan inte komma på en enda sak att fylla mina dagar med. Det är illa. Idag till exempel var jag ute och gick med mamma och pappas hund Assar i en timme, kom hem gick och lade mig i sängen och läste lite, somnade efter en liten stund och sov i 5 timmar.. bra där Anna! Produktivt! Hade tankarna på att gå ut och fotografera lite men vädret var så trist och grått. Sen var jag lite mer sugen på att fotografera i stadsmiljö också och det hade ju medfört att jag var tvungen att ta bussen i till stora staden och det orkade jag inte. I morgon mina vänner, i morgon. Imorgon blir det förhoppningsvis promenad med min egen vovve som jag saknar nåt så in i hela helvete, men pga löpning så är hon ej kompatibel med Assar, eller ja lite väl kompatibel kanske. Hon vill ligga hela tiden med andra ord och det går inte riktigt för sig, hon skulle få så fula valpar då. Tänkte då iaf hämta upp henne på exets jobb och ta en promenad med henne. Kanske ska ta med kameran och försöka få till nåt spännande. Ja men då så, en dag avklarad 6 to go. Sen Västerås i 4 veckor igen, sen påsk och lite ledighet igen. Sen är det bara att packa väskan och bege sig till Oslo. Kan bli grymt.

Nä nu..

/Anna, hon som inte alltid kan bete sig vettigt.

RSS 2.0