Ledsen

Idag såg jag nåt som gjorde mig ledsen.

/Anna, hon som inte vill vara ledsen mer.

There's no place like home..

Det är helt otroligt, jag sover som en idiot så fort jag kommer hem till flickrummet. Vaknade efter 10 idag, då hade ju mamma å pappa varit vakna en halv evighet och poppade musik på  ute på altanen. Vaknade med katten brevid huvet och en Ester som låg längtandes vid dörren och ville ner till Assar för en lekstund. Ja det var visst bara att gå ner det.

Sen bar det av in till Söderhamn en sväng för lecastenar, armeringsjärn och betong skulle köpas. Pappa ska äntligen montera växthuset mamma fick i födelsedagspresent i Juni förra året. Ska bli spännande att se hur lång tid detta projekt kommer ta. =)
Själv provade jag skor, skulle behöva skaffa mig ett par nya walkingskor, eller ett par löpardojjor. Får se vad det blir. Behöver köpa mig ett nytt träningslinne, sportbh och ett par löpartights också. Fan va slantar det går. Australien ligger i riskzonen nu. ;) Nädå. Har nog hittat boende för sommaren i Gävle också. Himla bra, så nu blir det Maxi för hela slanten. Heja mig.. nja.. Bättre än inget iaf. Ska leva snålt hade jag tänkt, men göra massor med roliga grejor. Vi får se hur det går.
Ikväll blir det grillat och förhoppningsvis rabarberpaj med panacotta. Mamma har ju lovat. =) I morgon bär det av ner till Gävle en sväng för umgåsande med världens bästa Mia som jag inte träffat på en evighet. Ska bli skönt. Får se vad det blir för nåt, film eller utgång eller what ever. Kul kommer det garanterat bli iaf. Sen måste jag ta mig en funderare på helgen också. K vill att jag går ut med henne här i Söderhamn, Malin vill att jag kommer ner till Tärnsjö och går Kyrkstigen med henne, vilket jag känner kan gå hemskt illa.. jag full i skogen. Hmm.. Kan dock bli sjukt skoj också. Sen är det tillbaka till skolan för sista veckan. Hua.. Kommer gråta floder. Sorgligt men samtidigt galet skoj! I love flickera mina.

Jag har nyss vaknat efter en powernap som varade i någon timme.. som sagt jag kan sova så jä*la mycket när jag är här. Vaknade av att Ester kom och joinade mig. Mysigt. Nä nu ska jag väl gå å leta rätt på resten av familjen å se vad dom har för sig.

Peace, love and understanding!

/Anna, hon som sover tills hon skäms.

Minigesäll

Just nu har vi minigesällen i skolan, 7 uppgifter som skall göras, bedömmas och kritiseras. =) Har gjort sex av dem, i morgon ska jag göra sista. En brudbukett.. ska väl gå bra antar jag. Brud brukar var enklast att göra.
Gick jättebra för mig på dom andra iaf så det känns sjukt skönt. =) Så imorgon blir det skriftligt prov och brudbukett, sen åker jag hem till Söderhamn för en långhelg hemma hos mor och far. Ska bli sååå skönt. Har blivit lovad galet lyxig rabarberpaj, gud va gott!!!

Nä nu är jag så galet trött så jag skulle kunna dö. Har varit duktig och gått 9km idag, heja heja.. haha. Skulle dock vilja åka skoter också, kom på det nyss när jag satt och kollade igenom gamla bilder och såg min skoterhjäm.. min fina fina helt oanvända skoterhjälm. What a waste! Nä till vintern får det bli lite åka av, hoppas jag. Tror dock att jags ka undvika att köra själv med tanke på min klumpighet och totala orädsla vad gäller motorfordon, eller ja alla fordon what so ever. Jag måste lugna ner mig.

Nä nu ska jag gå å sova tror jag.. måste vara på topp i morgon om jag ska kunna skapa magi! =)


/Anna, hon som är sjukt skotersugen.


Världens bästa helg!

Jag har haft en helt osannolikt bra helg. Grillade i fredags, parken zoo igår och utgång på kvällen. Vi har verkligen haft det såååå himla kul jag, Malin och Åsa. Sjukt att det snart är slut, att jag aldrig kommer bo med dom nå mer. =( Sååå trist!

Åkte svarttaxi hem igår, fast stackarn som körde var inte ens svarttaxichaffis, vi hoppade bara in å sa vart vi skulle å han körde. Och sa flera gånger att jag är inte svarttaxichaffis.. ikväll är du det sa jag, så de så. =) Kom hem för 60 spänn ist för 190.. helt ok. Och han körde som en biltjuv, så jävla roligt. Och en gnutta ansvarslöst av oss men vi orkade inte bry oss. Kul som fan var det, helt sjukt. Malin fick lesbiskt ragg också, en tjej bjöd henne på tequila.. inte illa. haha. Åsas första utgång som singel å killarna var på henne som iglar. Så jävla roligt!! Har sällan skrattat så mycket som jag gjort den här helgen. Den har varit perfekt och jag är såååå jävla nöjd med livet precis just nu!
Tack alla mina älskade vänner för det, ni är så grymma så ni förstår inte!


Over and out..

/Anna, hon som är lyckligast i världen just idag.

Champagnetorsdag

"Men gud, nu är jag full.. har vi TVÅ Anna i klassen?" Malins sjukt smarta kommentar nyss.. vi är verkligen två Anna i vår klass. Vi pratade om den andra Anna i klassen och Malin glömde bort att jag fanns.. bra där. Kan vara bubblet som gör sitt. Vi har alltså champagnetorsdag idag, man måste ju roa sig lite. =) Så jag knäckte idén om champagnetorsdag, nästa vecka ska vi ha cognacstisdag. =) haha.. eller inte.

På lördag åker vi till Eskilstuna, Kents hemstad. Alla som jag säger det till reagerar på samma sätt.. "Va? kommer han därifrån?" Då får jag lite fint förklara att det är gruppen Kent som kommer därifrån och inte vår "vaktmästare" Kent. Bra där flickor!

Vi ska iaf till Parken Zoo å kolla på de vita tigrarna. Så de så! =) Kommer bli grymt. Sen ska vi visst ut och skaka rumpa på kvällen. Gud va kul!!!! =)

Det snurrar i min skalle... Hmm..


/Anna, hon som dricker skumpa.

Sthlm

Jaha ja, igår var vi i Stockholm å kikade på utställningen Design Passion. Jättekul, massor med roliga och inspirerande rum. Fina lampor, läckra målningar och kreativa lösningar. Rekommenderas!

Bergianska trädgården fick sig ett besök av oss också. Riktigt roligt! Tjusigt tjusigt! Jättenäckrosorna är sååå fina!

Snart är visst skolan slut också. Vad sjutton ska jag göra då? Jobba antar jag, finns ju så mycket jobb här också. Himla bra! =) Äh det löser sig väl antar jag. Sen får vi se vad som händer i höst. Vill så mycket just nu. Vill en sak mest, hoppas det går att genomföra bara!

Gonatt gonatt!!


/Anna, hon som vill en sak så mycket.

Filmkväll

Ikväll är det filmkväll med flickera som gäller. Åsa, Malin, Emma, Emma och jag. Och Ester såklart. Ska se The Notebook.. ska visst vara himla bra och en garanterad snyftare. Me love!! Haha..

Var nyss ute på promenad med flickera och Ester, gick drygt fyra km. Var skönt, lite regnstänk men inget som besvärade. Ester var galen och körde ett tokryck ute i skogen, vi skrattade så vi tjöt. Det var himla trevligt. =)

Nä nu ska jag nog gå hem till mig och äta lite mat. Jag vill att internet ska funka i min lägenhet också så jag slipper springa in till Emma varje dag. =) Men men.. Idag blir det lax med massor av grönsaker och bulgur. Göttans!

Have a good one..


/Anna, hon som ska gråta ögonen ur sig ikväll.

Fiska

Jag läste en lustig sak när jag skulle skriva ett projektarbete om brudbukettens historia. Jo det var såhär att förr i tiden när en kvinna ville att en man skulle bli kär i henne så kunde hon stoppa upp en levande fisk in the vejayjay och gå med den där tills den dog. Sedan skulle hon tillaga den och bjuda mannen hon vill ha på den så skulle han bli kär i henne.
Tänk om det vore så enkelt.. haha..

Middag? Någon?

/Anna, hon som ställer sig mycket tveksam till att stoppa upp en fisk i hela härligheten.

V as in Västerås

Då är man tillbaka i lilla staden gurka då. Kan inte säga att jag är överförtjust direkt men det får la duga. Fick ta med mig Ester hit den här gången så det känns lite bättre faktiskt. =) Skulle nog egentligen hellre vara tillbaka i Oslo men man får ju inte alltid som man vill här i livet.

Idag hade vi individuella samtal med vår lärare, vi försökte klura ut hur i hela helvete vi ska få mig att sluta vara så flokig och vimsig. Karin tror att det beror på att jag är så väldigt kreativ och har så mycket idéer blandat med sjukt höga krav på mig själv som gör att jag ibland ballar ur och inte kan koncentrera mig. Kan väl hända kanske, så nu har hon gett mig en "läxa" jag ska göra brudbuketter till typ alla på hela skolan. Bara kolla på en person och sen göra brudbuketten som jag tror skulle passa den personen. Helt utan pauser mellan buketterna så att jag inte hinner flumma ur. =) Bra där Karin, nåt som är grymt bra med Norge är att det producerade en sån grym person som Karin. Me love!!

Jaha.. sommar då, ICA kanske.. Gävle kanske.. ingen större lust alls men vad gör man inte.
Malin och jag kanske ska resa i höst. Kanske till ett helt sjukt land där Karin har kontakter med lite folk.. my god. Men vad gör jag med Ester? Hmm.. får fundera lite.

Magkatarren låter mig inte vara långa stunder kan jag säga. Trist trist! Ont så det är helt galet i magen. Men det brukar ju gå över.

Börjar bli lite trött nu, och hungrig. Kanske bore gå hem å äta lite yoghurt, Yes I'm back in Sweden där det finns vettig yoghurt utan en massa låtsassmak. Mm mm mm.. bara lite hallon och müsli.. I love!!

På måndag blir det sthlm å nån designutställning av nåt slag, spännande..

Nä nu vet jag inte vad jag ska skriva mer. Får nog ta å sätta punkt här och skriva vidare en annan dag när jag känner lite mer inspiration.

Tjarå..
/Anna, hon som är flokigare än de flesta.

RSS 2.0