Håkan

I söndags var det då dags, Håkan Hellström på Bombardier Arena. Det var GRYMT!! Han är GRYM. Jag är kär.. eller ja inte kär men jag hyser en hel del starka känslor för mannen. =) Min första Håkankonsert, mycket bra, mycket bra.
Jag kan ju iaf berätta för er att Bombardier arena denna söndagkväll var converseskornas och de randiga tröjornas högborg. En massa hippa indiekids med andra ord. =) Bra var det dock!! Heja heja!

/Anna, hon som tycker att Håkan är alldeles förtjusande!

Jo..

Du har lämnat mig på den jävligaste av platser
Och jag vill ha dig...

Ajdå..

..satan i gatan va jävla ont det gjorde i en timme och en kvart idag.

/Anna, hon som gjorde nåt skoj idag.

V-ås

Jag känner just precis nu att jag inte längtar tillbaka till Västerås så speciellt mycket. Än mindre nu.. http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4356752.ab Händigt värre..

/Anna, hon som tycker att det är lite onödigt att ha ihjäl varandra.

Home Sweet Home!

Äntligen hemma i Söderhamn igen, tänka sig att jag har längtat hem. =) Har längtat ihjäl mig efter Ester. Men nu är hon här och jag har klippt klorna och borstat henne så nu älskar hon mig inte fullt lika mycket som när jag hämtade henne. =) Men jag har mutat med lite karameller så hon har nog snart förlåtit mig. =)

Ikväll blir det till att göra Söderhamn osäkert. Ska hem till Marre och partaja lite, blir troligtvis bara hon och jag men det kommer bli grymt. Ska visst ha nån form av fotosession också, hon ska testa lite blixtinställningar på hennes kamera. Och hon har ju en fotostudio i källaren så det kommer bli grymt. =) Top Model nästa, njae.. Sen blir det väl ut på stan och dansa dansa! KUL!

I morgon far jag ner till Gävle och därifrån vidare till Gysinge där Malin hämtar upp mig för vidare färd mot Tärnsjö där bio väntar. Sedan vidare tillbaka till Västerås på måndag och tre fartfyllda praktikveckor i Postgallerian. Jag kommer bo med Malin och Emma i en lägenhet på Morkullegatan. Fick låna rektorns mobila internet så jag slapp sitta utan internet i tre veckor, snällt snällt. Vi fick även en flaska rödvin som vi skulle ha och mysa med. Jag går på en ganska trevlig skola. =)

Näpp nu måste jag gå å färga håret å dona till mig lite. Färssjön nästa!

Ciao.

/Anna, hon som är kär i Bruce Springsteen back in the 80's.

Pluto

Hallå Hallå! Igår var det fest här i vackra Bäckby, flickera å jag var på G! Massor med skitsnack, historier och singstar. Lite lekar och uppmaningar om att "vi måste dricka mer, NU!". Mia var här på besök, söta söta Mia! Så kul att hon ville spendera en helg här med moi! Det var jag, Mia, Malin, Åsa, Emma och Madde. Efter förfestandet skjutsade Madde in oss till stan, vi var 6 pers i forden vilket var spännande eftersom polisen typ stoppade oss och när vi klev ur bilen så beordrade dom oss att hälla ut vår dricka. Spännande!! =) haha..
Vi gick på Pluto, snyggt ställe! Lite halvkasst utbud på män dock, haha. Jag var ju iofs inte ute efter en karl igår, jag hade inte ens rakat benen. Haha..
Jag lyckades prata med två Bandidosmedlemmar, spännande. Först frågade Malin om dom hade eld, då visste vi inte att dom var bandidos. Vi frågade vad dom hette å ja ni vet.. Sen var det nån som sa att dom var bandidos och då var jag naturligtvis tvungen att gå fram och fråga om det var sant att dom var bandidos. Och det var dom.. jaha sa jag och presenterade mig och frågade vad dom hette, jag hade ju glömt bort att jag redan frågat det tidigare. Då sa den ena att det var lite respektlöst av mig att inte komma ihåg deras namn. Haha.. jag blev lite nervös då dom här killarna var STORA!!! Jag kopplade dock på charmen och klarade mig, som alltid, ur knipan med bravur! Jag är fetgrym på sånt!! Haha, så nu har jag två nya trevliga och STORA kompisar. Jag lyckas då minsann alltid med sånt här.

Kul som satan var det iaf!

Pitt i pannan!!!! =)

Tax i mocka, tax i mocka och välkammad utter.

/Anna, hon som är disrespectful mot STORA bandidoskillar.

RSS 2.0