Ont.

Var och tog baconsprutan idag. Nu börjar armen göra ont men jag hoppas att det är allt som kommer hända. Orkar inte bli sjuk. Urk.

Umgicks med bästa Mian och Amra idag också, mysigt. Vi ses allt för sällan.


Nu ska jag dricka te och äta en macka. Gött.. i morgon blir det till att julskylta i fönstret med Märta (hon är 25, så nu slipper ni undra). Kommer bli kanonfint, ska ha tema vitt/danskt. Ni vet med zink och bara vitt.. kanonfint helt enkelt! =) Ska bli kul!!!


/Anna, hon som har ont i armen.

Vi.

Vi.





/Anna, hon som är är en del i ett Vi.


Kram.

Skulle vilja ha en kram nu, det vill jag nästan jämt. Men mest nu. Kommer antagligen sova hemma inatt, det är totalt meningslöst tycker jag. Varför ska man göra sånt för? Ingen aning. Aja, man får väl helt enkelt längtas lite då.

Värdelöst på jobbet idag, Märta var ledig. Urk.


/Anna, hon som längtas.

Jobb.

Hinner inte mycket mer än att jobba. Men det är ju grymt att ha ett jobb iaf.
Annars då, hmm.. ja. Jag myser när jag får tillfälle. Har även låtit min kära Ester träffa finaste fina. Gick ju som kanon det, hon fattade tycke direkt. Vad han tycker om det hela vet jag inte. Men han verkar inte ha sådär värst mycket emot det, himla bra det ju.

Själv så snarkar jag nå förskräckligt, så för nån dag sedan gick jag och lade mig på soffan efter 3:e väckningen med orden att "nu snarkar du igen". Kuk! Jag hatar sånt här. Ville börja gråta och gå hem, men ajg bet ihop och la mig på soffan ist. Så nu har jag köpt en spray som man ska spruta i halsen innan man går och lägger sig. Hoppas den funkar, annars får man väl operera sig då. Inte mer med det.

Nä nu blir det till att kolla om morotskakan i ugnen mår bra. Säg till om ni vill ha fika. =)


/Anna, hon som snarkar. =(

 

Kär.

Ja jag är kär jag. Och det tycker jag känns förbannat bra. Är kär i den finaste av dom fina jag, japp.


/Anna, hon som är kär. Kär kär kär..

Tunna.

Japp igår var det tunnbadning och festiviteter med Eliten. Var så otroligt roligt, mysigt, härligt och rent ut sagt underbart! Tack och bock allihopa!


/Anna, hon som är så förbannat nöjd med gårdagen. =)

Bil.

Jag behöver en bil, helt igår. Det är så grönjävla tjatigt att åka buss till jobbet, eller rättare sagt hem från jobbet. Jag slutar 17.40 min buss går från alfta 18.10.. kommer till söderhamn 19.15. Buss från söderhamn till bergvik går 19.25, jag är hemma i bergvik 19.45.. det funkar inte i min värld. Tacka vet jag när både 100:an och 64:an åkte in i mohed så man kunde byta där, det här är värdelöst!!! Hur fan kan dom tro att dom ska kunna öka antalet personer som åker kollektivt när dom försämrar turerna hela tiden. Idioter. Så nu ska jag köpa bil. Så de så! Åt helvete med växthuseffekten for now. Det är inte hälsosamt att vara borta från hemmet 13½ timme varje dag, inte okej alls.. inte heller ok att behöva kliva upp kl 05.00 för att ta ut hunden på morgonpromenad. Hon vill ju inte ens gå ut. Hon lägger sig på golvet så man får lyfta upp henne för att ens få på reflexvästen. Idioti!!


/Anna, hon som måste ha en bil.

Abstinens.

Jag älskar underbara helger, men hatar när dom tar slut. Får sån abstinens. Vet inte var jag ska ta vägen nu, skulle vilja lägga mig i sängen och bara självdö för det känns hopplöst tråkigt att behöva sova själv inatt. Vänjer sig ju så snabbt att inte behöva det.

Ikväll blir det bingolotto med mamma och pappa igen. Förra veckan vann jag två sverigelotter.. hoppas på att vinna massor på Jag tittar inte på bingolotto på riktigt utan mamma å pappa får ropa när man ska kryssa, annars sitter jag å donar med nåt annat. Orka med Lotta Engberg liksom, nej. Hon är så pinsam så jag dör, hon är för gammal för lacktights. Kan ingen tala om för henne att hon inte är 20år längre? My god.

Imorgon blir det jobb igen, kul men tråkigt att sitta tusen timmar på tusen bussar. Kräks!

/Anna, hon med abstinensen.

Mys.

Ja vilken härlig helg jag har haft. Började med lite vin hemma hos Madde och Nathali på fredag, var trubadur på pizzan på kvällen. Fick mig lite fläskfilé när jag kom dit, var inte fy skam kan jag säga er. Mums! =) Sen drack jag som sagt vin och pratade en del skit. Gick sedan vidare till Per där mer vin dracks, mer skit pratades och lite ganska elaka "skämt" hittades på. =) Sen blev det pizzan, trevligt. Dansade lite, pratade lite sen kommer inte inte ihåg mer innan Tomas kom och sa att han tyckte vi skulle gå hem. Sagt å gjort, vi gick hem. Bestämde att morgondagen skulle innefatta tacos och filmmys.
På morgonen när Tomas klev upp visade det sig att det var översvämming på hans gård. Man var tvungen att ha gummistövlar för att ta sig ur huset. Han fick ringa kommun så dom fick fixa ut pumpbilar å grejor. Visade sig att det var en läcka på huvudvattenledningen till hela byn. Just på Tomas gräsmatta som blev så översvämmad att den flöt. Kul. Jag bestämde mig för att återgå till sängen medan han var ute å donade, jag hade ju inte direkt gummistövlar med mig så det kändes som en vettigare idé att sova ist. Sen kom David och Lången, kan han ha hetat, dyngfulla. Satt och drack kaffekask i plastchampagneglas utan fot. Fint fint. Försökte övertala mig och Tomas om att vi skulle festa på kvällen men där vart det tvärnit. Vi skulle ju vara nyktra å mysa vi. Japp.

Typ vid halv fem åkte vi bort på konsum och handlade tacos. Jonas kom över och höll oss sällskap och åt, kollade på tv å sådär. Trevligt trevligt! Sen åkte han vid typ elva. Jag och Tomas fortsatte kolla på tv och mysa. MYSIGT!! =) Sen gjorde vi kväller. Vilken jävla kanonkväll!! Bästa på länge länge!

Idag har jag varit ner till Gävle och hämtat hem min älskade Ester som under sin löpperiod bott hos syrran. Så nu är skägget hemma på gatan igen. Härligt! Så ja sen har jag väl inte gjort så mycket mer. Trevlig helg med trevligt sällskap. Kan ju inte bli mycket bättre än så. =)


/Anna, hon som kunnat lukta nån i nacken hela helgen!

RSS 2.0