Meningslöshet.

Ja min dag har inte varit speciellt produktiv, eller ja jag har jobbat som en galning men annars så. Kom hem från jobbet å kastade mig i soffan, orkade inte laga mat så jag åt godis och en muffins. Inte så bra men väldigt gott, sen tog paltkoman mig. Somnade på soffan, vaknade av att jag frös. Stängde av tv:n, gick och lade mig i sängen och sov vidare. Så jag sov med andra ord från 17-22.. ibland känns mina dagar bara så meningsfulla. Men skönt var det, galet skönt. Antar att min sönderarbetade och sömnnekade kropp hade fått nog. Nu mår den rätt bra dock, fast är lite småsugen såhär på kvällskvisten, ja på mat alltså. Hmm, vad ska man göra åt det?

/Anna, hon som verkligen kan det här med att sova.

Roffe

Igår satt jag i kassan, brukar ju inte göra det och satan va tiden gick fort. ujuj. Gick riktigt bra också, var inte helt oduglig vad gäller plu-numren. =) Sen förstår ni var det faktiskt såhär att Rolf Lassgård kom och handlade av mig, det är lite coolt. Trots att man ganska ofta ser honom på stan så känns det skumt. Jag menar han är ju känd. =)

Har säkert gjort massor med spännande saker sen förra gången jag skrev, eller förresten det har jag inte.
Så adjö, nu ska jag äta frukost och sen fara till jobbet för ännu en dag i kassan.


/Anna, hon som agerar kassörska.

Godmorgon!

Igår hoppade jag i sängen vid 21.15, somnade kanske vid 21.30. Vaknade i morse strax innan 08.00. Åt lite frulle och sen tog jag en morgonpromenad. Var ute i 45min, var så himla skönt för solen sken. Jag drog på mig mina nya shorts, dom är inte långa kan jag tala om för er, och mina ben är ungefär så vita som dom bara kan bli. Jag blir ju inte sådär grymt brun i vanliga fall heller men den här sommaren har jag ju inte varit ute i solen öht. Så jävla trist. Har varit ledig typ 4 dagar och dom fyra dagarna har det varit regn eller mulet. Nu jobbar jag fredag-lördag och på söndag är jag ledig, och vad kommer hända då? Jo det ska bli regn sägs det. Så typiskt!! Men men tydligen gick mina ben hem iaf, fick uppmuntarnde ord från äldre män på moped och tutande från bilar så.. hmm ja.. dom duger la. Haha..

Nu käkar jag granatäpple å slötittar på tv, finns ju inte jättemycket intressant på tv nu om man säger så.

Nä om man ska ta en dusch då kanske. Jäsigt!

/Anna, hon vars ben duger.

.

"Jag kanske skulle leta upp nån yngre som en fjäder i hatten, det skulle bli för tomt om ingen fanns där som värmde mig i natten." Hmm.. låter lite som  nån jag känner. Vi får väl hoppas att det inte är så.

Mr Het har tydligen flickvän fick vi veta idag. Dumt. Dock kan ju alltid "se men inte röra" tillämpas. Och det är ju inte fy skam det heller.

Jobba jobba jobba, gör inget annat.

/Anna, hon som ser men inte rör.

Heting!

ICA-bilen kommer.. yes. Mr Het är chaufför. My lord! Han är hetast av dom heta. Haha.. egentligen inte snygg alls men het som fan. Förstår inte sånt där men han har DET I tell you. M m m.. haha..

/Anna, hon som gillar ICA-bilen mer och mer.


Spisusling!

Vad är det här? Jag blir tokig!!!!! Kan någonting fungera som det ska nån enda jävla gång? Skulle göra lasagne nu, startar ugnen å knäpper igång plattan och har i köttfärsen i stekpannan går ut och sätter mig å kollar på tv i soffan. 5 min senare går jag ut i köket för att röra lite i köttfärsen. Men inget, absolut inget har hänt. Plattan är iskall, då provar jag att stänga av ugnen å vips så blir plattan varm igen. SKIT!! Man kan alltså inte ha spis och ugn på samtidigt. Jag klarar inte av att leva i sådan kökslig misär!!!! Jag vill ha hit alla mina köksgrejor å en vettig spis/ugn. Petig är jag!

/Anna, hon som hatar sitt kök!

RSS 2.0