Inatt inatt..

Japp inatt mina vänner fick jag lukta nån i nacken och det var hur jag jäsigt som helst. Nu ska jag åka och jobba, inte lika jäsigt men helt ok. =) Jag trivs på mitt jobb men ogillar resorna.

/Anna, hon som jäst hela natten.

Alfta.

Japp idag var min första riktiga arbetsdag på Trädgården i Alfta. Jag räknar inte riktigt i lördags eftersom jag bara jobbade 4 timmar då. Men idag har jag jobbat från 8.15-17.45. Varit borta 13 timmar från hemmet, känns ganska så väl kan jag säga. Är galet trött, men man kommer nog in i det snart nog. Idag ahr jag prismärkt massor med blommor, exponerat och gjort bud. KUL!! =) Känns kanon det här. Nu skulle man vilja kura ihop sig och lukta nån i nacken som avslutning på en bra dag. Men det blir nog inget av med det så jag får krypa ner i sängen alldeles ensam, eller ja Ziggy kommer väl antagligen joina mig och ligga och toksnarka brevid kudden. Han låter som en hel karl, fast han bara är en liten kisse. En väldigt go kisse!

Till helgen kanske jag ska ner till Gävle och hämta hem min underbara goklump Ester! Miss her!!! Hoppas det kommer funka med Assar nu.

Nä sova kanske.. ja.

/Anna, hon som är så trött så trött!

Vi är dansande clowner på ont och gott.

Igår dansades det en hel del iaf. Var hemma hos Tomas, blev en hejdundrandes tillställning. Började med Tomas, Jimmy och jag. Innan det var slut så var vi Tomas, Jimmy, jag, Jonas, Markus, Jessika, Madde, Nathali,kompis till Madde å Nathali, Per, David, Emelie och Roy. Kul var det. Vannsätterseliten!
Tror att jag, Madde och Nathali satt i köket och pratade till nångång mellan 4 och halv fem. Hur kul som helst! Nu har vi så mycket planer att verkställa också, tacokväll, småstadslivskväll och fotografering. Kommer bli kanon!Tycker ni är rätt grymma jag brudar!!

Idag när jag vaknade var inget roligt. Jag var så skakis så jag knappt fick på mig kläderna. Men när jag kom hem och fick lite mat i mig så kändes det bättre, mycket bättre. Nu är det nästan helt bra. Ska blåsa håret snart, får se om mitt huvud mår bra av det..

Ikväll blir det Bingolotto med mamma å pappa, spännande. Haha..

Imorgon blir det jobba igen. Ska bli så skönt att komma igång.

/Anna, hon som gillar Vannsätterseliten!

The North Face!

Gårdagskvällen spenderades hemma hos Staffan med Tomas, Jonas, David, Emelie, Staffan, Olle och hans kompis som hette nåt som jag inte kommer ihåg. Trevligt var det iaf. Blev utgång också, jodå! Olles då, kul. Har aldrig i hela mitt liv fått så mycket komplimanger nångång. Jag måste gå ut nykter oftare, tydligen så är jag inte speciellt snygg när jag dricker eftersom jag inte brukar få så mycket komplimanger då. Hmm.. Somnade sent dock, mycket sent. Jobbigt när klockan ringde i morse å jag var tvungen att gå hem för att åka till jobbet. Hua.. tur att det bara var 4 timmars jobb. =)
 
Idag jobbade jag då för första gången på Trädgården i Alfta. KUL!! Det var roligt att äntligen hålla på med blommor igen.
Alldeles innan jag slutade så dök mamma å pappa in genom dörren. Dom hade varit i Bollnäs och beslutade sig för att åka och hämta mig. Snällt snällt. Lurade på dom lite prylar också. =)

Innan vi åkte hem från Alfta tog vi en sväng förbi Outside-butiken. Det är en butik som bara säljer svindyra kläder och prylar till typ bergsexpeditioner och sånt. Nu hade dom gått i konkurs så det var total utförsäljning. Trodde inte jag skulle hitta nåt eftersom utförsäljningen började redan igår och det hade varit sjukt mycket folk där. Men hör å häpna jag hittade en The North Face-tröja ord. pris 649:- nu 260:- Som hittat. Sen hittade jag även en The North Face-jacka. Ord. pris 2799:- nu 1120:-. Känns så sjukt bra!!! Jag behövde ju en ny skidjacka så nu har jag det. Fab!! Gissa färgen, lila. =) haha.. även tröjan är typ lila. Nu gäller det bara att köpa ett par täckbrallor också, dom jag har matchar inte jackan. Dumt. Men men..

Undra va som händer ikväll då. Hmm..?


/Anna, hon som är så snygg nykter!

Kväll.

Vad ska jag göra ikväll då? Äta grillad kyckling och potatisgratäng tror jag iaf. =) Men sen då? Ingen aning. Visar sig väl. Jobbar i morgon, spännande. Första dagen på nya jobbet. Ojoj..


/Anna, hon som ska äta ikväll.

Loppis.

Tog mig en tur på loppis. Hittade en väska, ett hårspänne, ett halsband och en slipsnål. Allt för den trevliga summan av 25kr. Trevligt.

/Anna, hon som gillar att fynda.

Slapp.

Japp jag tror jag slipper bada, det är nämligen så att badhuset stänger kl 18.00 den 23/10 pga badhusdisco. Sweet va? =) Iofs för åk. 4 och äldre, jag är ju äldre än dom som går i 4:an. Men på nåt vis känner jag att det inte riktigt är mig dom vill ha som gäst på discot. Skulle bli så stökigt att ha mig där då tror jag.

/Anna, hon som drog en lättnadens suck.

Bada.

Jaha, bada, i badhus. Hmm.. hur ställer jag mig egentligen till det förslaget? Ytterst tveksam. Klarar min bikini att bada i badhus eller kommer den få för sig att trilla av? Hur ställer sig min kropp till att vara i det närmaste helt blottad för allmänhetens kritiska blickar? Hmm.. ingen aning. Sen tillkommer ju det faktum att jag inte badat på badhuset sen tja typ kanske på högstadiet å det var 10+ år sedan. Kommer gå vilse, inte veta hur jag ska bete mig ens innan jag kommer in till  bassängen. Det är ju inte samma gamla vanliga badhus längre, det är ju Aqua arena. Hmm.. Nä jag får ångest och hyperventilerar snart. Hjälp!! Typiskt mig att bli nervös för nåt innan jag ens vet om det blir nåt. Men bada, jag i bikini, i oktober, blek, fet.. hua. Jaja, bara att bita ihop det.

/Anna, hon som tror att djävulen bor i badhuset.

Cigarr

For ju som in till stan efter många om och men. Smet in på Finess och pratade lite sturnt med flickorna. Sen kom Johannes dit och hämtade mig, vi gick på Waynes och fikade lite och pratade massor. Så kul att träffa honom igen, var ju över ett år sedan sist. När vi hade fikat klart gick vi på Alen tobak och köpte en cigarr, eller ja Johannes köpte en cigarr, en avknipsare och en tändsticksask. Sen gick vi(läs sprang) upp på östra berget. Där lyckades Johannes efter många om och med få fyr på cigarren. Så vi rökte lite cigarr, pratade ännu mer och hade det allmänt trevlig, fast dock lite kallt. Eller ja nu ljög jag, det var så kallt så jag ville dö. Överlevde gjorde jag iaf, så vi gick på JC å kollade på lite kläder, hittade inget vettigt, gick vidare mot bussen som visade sig gå typ exakt då. Sa hej då å tack för den här gången!

Åkte hemåt, sms:ade, åt.. kollade på tv. Nu vill jag sova. Det har jag velat sen typ 18.


/Anna, hon som rökt cigarr idag. =)


Bussjävel.

Skulle åka till stan, ta en kaffe med Johannes eller ja en te då kanske för min del. Gick till bussen, bussjäveln åkte innan jag kom fram, före utsatt tid. Vad fan!!!! Men nu föll det sig så lämpligt att min pappa kunde åka svängen runt stan när han ska till jobbet så jag kan åka med honom. Blir typ en halvtimme sen men det gör ju inget då J skulle luncha med sin tremänning eller vad det nu var först. Sweet!!
Ibland löser sig saker å ting himla lämpligt.

Vill vill vill, har aldrig velat mer. Att det ska va så bökigt att få till. Dumt.


/Anna, hon som hatar bussar. Ibland.

Småstadsliv 2

Ja den var väl lustig men absolut inte lika rolig som ettan där jag dog flera gånger. Men helt klart sevärd, får kolla en gång till, ettan blev ännu roligare när jag såg den andra gången så då kanske tvåan också blir det.

Nä nu ska jag göra nåt vettigt, eller gå och sätta mig i soffan och slöa. Den som lever får se.


/Anna, hon som tycker bättre om ettan än tvåan.. ;)

Dum Spiro, Spero.

Tänk vad snabbt man vänjer sig vid vissa saker. Saker så små och obetydliga i det stora hela men så stora och betydelsefulla i det lilla. En doft, en värme, en känsla, en trygghet. Saknar mina hur mycket som helst. Men jag hoppas att dom snart återvänder, snart snart snart.

Sitt ner, stå upp, önska önska önska!


/Anna, hon som önskar och saknar.

Kärlek.

Kärlek är att undra vad du gör precis just nu.


/Anna, hon som undrar vad du gör precis just nu.

Nähä

Inte ikväll heller.


/Anna, ja nä..

Ja jag gör visst inte mycket annat än går nu för tiden. Visst det är ju nyttigt och bra, men hur kul är det egentligen? Eller ja jag trivs mycket bra med att promenera men jag önskar ju ibland att jag hade nåt annat att göra. Men icke.. jag har ett så trist liv så ni förstår inte. =) Eller ja, eller jo det har jag. Men vad ska man göra åt det då? Jag börjar ju snart jobba så då kommer jag ha att göra 13 timmar om dagen. 06.45 åker jag på morgonen och 19.45 kommer jag hem. Kommer ju bli så roligt så. Antar att jobbet kommer vara roligt men att resandet kommer vara astrist. Måste köpa nya hörlurar till min mobil, är ju bara en av pluttarna som det kommer ljud ur nu. Trist. Dom kostar ju massor. Meningslöst!!! Fast det är ju en stor mening med att ha dom, man kan lyssna på musik medan man åker från Bergvik till Alfta och från Alfta till Söderhamn till Bergvik. Heja heja!

Nä nu ska jag kanske dammsuga lite. Det är ju kul. Kanske ska ta mig en till promenad sen också. Har ju bara gått en timme idag, hinner ju minst gå en timme till. =) Eller nåt sånt. Den som lever får se, jag kanske helt enkelt bara kommer gå ner i köket och äta sockerkaka och vänta på att mamma kommer hem från jobbet också. Den som lever får se.


/Anna, hon som går och går men aldrig kommer fram.

Aldrig som man tänkt.

Tänk att saker och ting aldrig blir som man tänkt. Blir lite less känner jag. Känner att jag avslutar denna helg lika storstilat tråkigt som jag inledde den, och som den varit där emellan. Kass helg. Enda ljusglimten egentligen är väl att jag spenderat den med min underbara fantastiska Ester som jag saknat ihjäl mig efter. Och det faktum att saker och ting inte var lika hemska som jag trodde. Och nåt litet gulligt som jag fick höra. 
Men är lite missnöjd nu iaf, det var ju inte såhär det skulle vara precis just nu. Dumt.. aja, vi har ju alltid imorgon att sätta vårt hopp till. 

/Anna, hon som tycker saker å ting ska vara som dom ska vara. Så de så! 

Saker man gör

Ibland har man galet tråkigt. Då gör man grejor som man kanske inte skulle göra annars. Just nu roar jag mig med att spela galet bra partylåtar och dansa tills jag seriöst blir svettig. Jag har en liten vattenpaus nu. Det är så galet roligt så det är inte sant. För får man inte gå på krogen så får krogen komma hem till mig. Eller ja hem till syrran rättare sagt. Nä nu måste jag skaka lite rumpa igen. Fan va jag är grym!!


/Anna, who thinks she can dance. =)


Fånig!

Jag är så fånig så det är inte sant. Här sitter jag å fånflinar i min ensamhet. Fan vad jag är nöjd, nöjd nöjd nöjd! det ni!

/Anna, hon som är nöjd.


Jo man tackar.

Ja igår gick tiden sakta, så sakta att tiden till och med följde med in på det nya dygnet. Så sakta att jag idag vid 17 tiden fortfarande väntade. 17.31 var väntan över, tystnaden var över och solens strålar lyste åter över fröken Swed, eller ja regnet stod fortfarande som spön i backen men det låter finare såhär. "Don't ever have me väntandes så länge igen". Säger fröken Swed med ett varningens finger i luften.
Just nu har jag en sprängande huvudvärk som beror på att all spänning liksom rann ur kroppen på mig. Det känns skönt, skönt skönt skönt!

Längtar tills "nån dag i veckan". Oh my god!

/Anna, hon som väntade länge länge på nåt bra bra bra som befarades vara dåligt dåligt dåligt!

Sakta sakta.

Ja ibland går ju tiden så långsamt så det inte är sant. Just nu är ett sånt tillfälle. Vänta vänta, segt att inte veta hur länge man måste vänta heller. Tydligen hur länge som helst. Aja, snart somnar jag väl och skiter i allt. Vi får se. Men jag vill, vill vill vill. Massor, nu!!


/Anna, hon som faktiskt vill precis just nu.

Tokpromenera!

Ja det är vad jag ska ägna mig åt nu, mer eller mindre varje vaken minut. Nu ska fläsket väck. Japp, måste bli lite fit igen. Förra sommaren var en bra sommar. Då var jag fit. Nu är jag ofit, har latat mig konstant sen slutet på augusti. Vilket har medfört att jag känner mig som den tjockaste människan i världen. Vilket jag naturligtvis vet att jag inte är, men känslan finns där. Nu ska jag äta mycket äpplen, mindre mackor och promenera allt vad skorna håller. Japp.. för nåt gym orkar jag inte ta mig till, nej nej. Borde kanske börja springa, känns som en smart idé med tanke på att jag bor ungefär 2 m från elljusspåren här hemma, men nej jag är för bekväm. Måste ha nån att springa med om jag ska orka hålla motivationen uppe i mer än, låt oss säga 20m för att vara på den säkra sidan.
Har tokgått en timme nu på förmiddagen, det var skönt. Funderar på att ta med mig Assar och gå runt Vojen en sväng också, det brukar ta 75min, sen borde ju min dagskvot vara uppfylld tycker man. Slänga i en tvätt i maskinen först bara. Sen gå, tokgå. Synd att man har hunden med sig bara, han ska ju stanna å kissa var tredje steg, svårt att tokgå då. Dumt, mycket dumt. Aja.. nu går jag, sen rensa svamp och dammsuga. Tjihoo!

/Anna, hon som måste bli fit.

What the..

Vad less jag blir. Nu har arbetsförmedlingen i Bollnäs kommit på att jag ska göra praktik i två veckor innan jag börjar min anställning. Känns så jävla meningslöst. Det hela kommer resultera i att jag måste betala en massa för resor och att jag kommer få vänta ytterligare på min ersättning eftersom det blir försäkringskassan som betalar ut ersättning ist för a-kassan. Kan det bli dummare? Hitta praktikplatser till folk som inte har nåt jobb ist för till mig som börjar jobba den 26:e. Idioter! Ska prata med kvinnan som kom på det här idag å höra vad hon har att säga. Sen ska hon få höra vad jag har att säga, blir kanske inte nådigt det här inte.

/Anna, hon som är så förbannat less på inkompetenta människor(typ arbetsförmedlare).

Regn

Regn regn regn.. höstpissigt väder. Har inte gjort nåt vettigt på hela dagen, eller jag var ju ute och gick en timme det kan man väl ändå säga var rätt ok. Sen har jag mest gjort ingenting. Ska fortsätta med det nu. Kanske plocka lite på mitt rum, men ja det har jag ju hela livet på mig att göra.

/Anna, hon som finner väldigt lite motivation till nyttigheter just nu.

En sån kväll

Dra mig baklänges vad roligt jag hade igår. Blev hembjuden till Madde och Nathali på en grogg till idol, en grogg blev till en liter vin och några lakritsshots, eller några å några, ganska många. Ann blev till Holly, Madde till Kendra, Per till Bridget som sen blev Budget och Nathali till Hugh Hefner himself. Man var alltså tvungen att säga dom namnen ist för ens vanliga namn, annars fick man en mustasch av kajal ritad på överläppen. Dricka fick man naturligtvis också göra. Mycket.

Senare på kvällen kom Jonas och Tomas förbi också, då fick Jonas bli Paul Anka. Tror inte Tomas fick nåt namn. Jag kommer inte så noga ihåg just det, just då. Men det var iaf så grymt roligt så det är helt galet.

Idag, not so fun. Äta pizza, kolla bilder hos Madde å Nathali, sitta hos Jonas, nu hemma och ätit, ska duscha och sen påt igen. Eller ja kolla på fotboll och vara nykter bland många inte så nyktra. Kan bli kul det också.

Adjöken!

/Anna, hon som tycker att det var galet kul igår.

Tråkigt

Tiden kryper fram och jag är så rastlös och uttråkad så hälften vore nog. Vill hitta på nåt men inget finns att hitta på. Typiskt. Skulle vilja sniffa lite sådär i nacken på nån, det vore mysigt. Men det nog inte nå sånt ikväll inte. Trist, tråkigt och värdelöst. 

Aja, det kanske blir en tidig kväller då. En vet aldrig. 


/Anna, hon vars mysbehov är stort, stort, stort!!! 

Nöjd och belåten

Jodå, nu är man nöjd och belåten med tillvaron igen. =) Inte svår sådär jag inte.

Idag ringde dom från min blivande arbetsplats och frågade om jag ville vara med på interfloras julinspirationskväll på Scandic i Bollnäs den 14:e. Klart jag vill!!! Ska bli galet roligt! Får träffa några av mina blivande arbetskamrater där också, ska bli så himla roligt. Dom är ju så trevliga och roliga så det är inte sant.

Idag skjutsade jag min far till jobbet så jag och mamma kunde ha bilen till svampskogen, och oh my god vad mycket svamp det fanns. Fulla korgar och påsar, tillslut fick vi helt enkelt säga till oss själva att nä nu plockar vi inget mer utan åker hem, även om vi hittar mer. Lättare sagt än gjort, några till åkte ner i korgen på väg till bilen. Nu är jag iaf hemma och känner mig fullkomligt slut. Vill bara dricka te och äta rostat bröd. Blir nog snart det skulle jag tro. Mumma! Det enda trista med det hela är att jag måste hämta pappa på jobbet kl 00.00 inatt. Mindre skoj vill jag lova. Men men, det är bara att bita ihop det.
Kanske blir Småstadsliv 2 ikväll, ettan är ju så rolig så jag dör, hoppas mycket på tvåan nu.

Adieu!

/Anna, hon som inte längtar tills svamprensningen tar sin början.

Får liksom ingen ordning.

Det kom en tår eller två till Grey's ikväll. Det betyder väl att jag inte är lika glad den här veckan som förra, trots att jag fått jobb och allt. Tänk att vissa saker har så stor betydelse för hur man mår. Man kan ju bara hoppas att det löser sig.


/Anna, hon som inte orkar gråta.

Hunden, katten, glassen!

Vem får inte följa med in på systemet? Hunden, katten, glassen, hunden, katten glassen!

Igår firades mitt nya jobb med Kristin och Jennifer. Bubbel å vanligt vin slank ner. Ner på stan, in på krogen. Full fart! 4 av fem toasters.. Kanonkul!

Idag firades ingenting, möjligtvis det faktum att jag fortfarande levde, fast frågan är om det verkligen var att föredra. Hmm.. skallebank så det stod härliga till vill jag lova. Men efter en Treo och slöhäng i soffan så kände jag mig ändå fit for den halvlånga promenaden hem till mor och far. Undra vad som händer ikväll, Florence Valentin på Tuppen ikväll, kan bli hur bra som helst. Men ja, jag vet inte. Vi får se. Nu kanske jag ska ta mig en bit tårta, det är gott. Och bra för själen!


Adieu!

/Anna, hon som mår som om det var roligt igår.

Florist javisst!

Ja men då var floristjobbet i hamn då! Jag fick det!!!! Börjar jobba 26/10 på Trädgården i Alfta. Tänk att dom valde mig av bland 45 sökande!! Heja heja heja mig! Jag är så galet nöjd för den som inte förstår det.

Nu åker jag till stan och köper skumpa! Heja heja!

/Anna, hon som är nöjdast i världen!


Lunch och fika

Japp, idag har jag varit nere i Gävle och umgåtts med Mia. Trevligt värre. Lunchade på Wayne's, sallad med kräftstjärtar, dra mig baklänges vad gott det var. Sen gott folk så blev det en efterrätt bestående av kladdkaka med grädde. Satt och åt och pratade skit i två timmar. Tänk va trevligt det var. Köpte även en halsduk och ett linne. Bra bra. Eller ja, bra och bra, fint iaf. Igår köpte jag nya stövlar och en klänning/linne, shoppingdjävulen har slagit klorna i mig. Nu måste jag skärpa till mig, no more!!

/Anna, hon som spenderat dagen i Gävle.

RSS 2.0