Ljuga.

Det är fult att ljuga.


/Anna, hon som tycker det här med ljug är bra onödigt.

Lite ledsen.

Synd att man alltid ska behöva vara lite ledsen. Shape up!


/Anna, hon som är lite ledsen.

Romantik.

Den totala avsaknaden av romantik i mitt liv stör mig nåt så fruktansvärt. Såja, då var det sagt.

Igår fick vi in ett bud till butiken, en man som ville skicka 5 röda rosor till en kvinna. På kortet skulle det stå: Jag är inte bäst på allt, jag är inte vacker jämt, men jag är fan så kär i dig. Kramar//*****
Jag höll på att dö, det var så förbannat jävla romantiskt, skulle jag få ett kort som det stod så på skulle jag vara lyckligast i hela världen, skulle jag dö där och då så skulle jag dö lycklig. Fan va fint! En spontan applåd till dig! Klapp klapp klapp!! Oh my god, ibland är det outhärdligt att jobba som florist!

Jag är själv så kär så kär, ja det är jag. Jag tycker om att vara kär, jag passar i kärlek. Men ni vet vad dom säger, allt klär en skönhet! Hmm.. nåja.

Nu vill jag ha ett sms och gärna en kram, tror inte jag kommer få nåt av det. Det är ett hårt liv jag lever, men nån måste leva det.


/Anna, hon som suktar efter lite romantik!

Kilafors.

Japp.. Kilafors i helgen. Spenderade lördag och en del av idag hemma hos Märta. Vovven var med och lekate med Märtas vovve Avanna. Kul. Kollade på småstadsliv och käkade pizza och gotta, även lite vin slank i. Jag sov typ hela tiden, jättekul sällskap jag, nja. Men jag hade ju knappt sovit nåt på natten och sen jobbat så jag tänker skylla på det. Så det så.


Nu har jag varit och köpt ett par täckbrallor.. så nu är det bara att invänta snö å grejor. =) Skönt!
Har även köpt götta som jag tänka knata hem till Tomas med sen, eller ja det beror väl på i vilket skick han befinner sig i. Kan tänka mig att han inte är allt för pigg idag. Hmm.. aja.. man behöver inte vara så pigg för att äta gotta å kramas. Nej nej.

Adieu!


/Anna, hon som vill äta gotta och kramas.

Ondare.

Idag har jag haft ondare i armen, har även börjat frysa, massor. =( Varit skitseg på jobbet idag, stackars Märta som var tvungen att stå ut med tråk-jag. Vet inte vad min tråkighet berodde på heller, kan ha varit att jag inte mådde på topp, kan även ha varit så att jag tyckte att det var tisdag idag. Jag hatar tisdagar, vet inte varför men dom är värdelösa. Var ju ledig i måndags så då kändes det som om det var, måndag igår och följdaktligen tisdag idag. Urk. Hata tisdagar! Hoppas det blir bättre i morgon. Skulle behöva en kram nu för jag fryser och armen gör ont.. =(

Kollade på P.S. I love you igår, my god va den filmen är fin. Kunde inte låta bli att grina lite den här gången heller. Sen fick mina ögon en konstig kliattack.. det kliade å skavde så jag höll på att klia ihjäl mig. Till slut fick Tomas säga åt mig att sluta varje gång jag började. Ena ögat blev helt rött och toksvällt.. men i morse var det som vanligt igen. Skumt.

Skulle vilja gå och lägga mig nu för jag mår inge vidare alls.. men jag vill ju se Greys.. Bökigt! Känns som om jag skulle kunna börja grina vilken sekund som helst, känner mig helt slut. Kuk. Kallt är det ute också, förbannat kallt.

Nä nu ska jag gå och mysa lite med Ester. Gogrisen!


/Anna, hon som tycker förbannat synd om sig själv just nu. Med all rätt!

RSS 2.0