Hemfärd..

I morgon bär det av hemöver igen. Inte helt kul, jag skulle gärna stanna ett tag till. Det är ju nu man kommit in sig i hela Norgegrejen. Men men.. Man får väl åka tillbaka nån gång. Jag har ju blivit erbjuden att bo på en soffa hos en tjej i sommar och jobba på förskola.. haha.. kanske kanske.. vem vet. =)

Nä nu måste jag packa lite igen. Fy fan va tråkigt!!!


/Anna, hon som helst inte vill åka hem.

Jahaja..

Nu vet jag vad jag ska sluta upp med.. =)

http://www.aftonbladet.se/wendela/relationer/article4269164.ab

/Anna, hon som inte skulle ha nåt emot att hitta den rätte..


Glassfan!

Ikväll var vi ner på stan, Oslo City, å köpte glass. En våffla med en choklad och en yoghurtglass. Gott som satan, helt plötsligt tappar jag en stor klick på golvet, den trillar liksom av skeden. haha skrattar jag å går vidare, 5 steg senare trillar båda kulorna ur våfflan och jag lyckas fånga dom i min halsduk.. Oslo hatar mig.. så de så.. Glass överallt!!!!! Crap!


/Anna, hon som älskar glass, men inte i Oslo..

Jahaja..

Tv-lincensen också då. Idag när Emma kom hem lyckades hon få med sig en tv-licensman.. i långt hår och skinnjacka. Han frågade henne om det fanns en tv i lägenheten och hon svarade ja. Undra om dom betalar tv-licensen här egentligen. Om inte så får dom kanske börja med det nu. =) Trist för dom.

Snart får man visst åka hem också, jag längtar jag. För jag var tvungen att skaffa spotify hör och jag fick en norsk verson som inte har samma låtar som den svenska och det är skitpissigt!!! Sen är all reklam på norska också.. Mycket B! =)

/Anna, hon som inte har nåt med tv-licensen att göra.

Murphys lag

What the fuck..

Från och med nu HATAR jag Oslo.. Kan det gå mer fel än det redan gjort?? Hmm.. tveksamt.

Idag dog tvättmaskinen också.. ingen hade berättat för oss att det var fel på maskinen så när vi tvättade dog den och tog en säkring med sig.. och läckte vatten. Eftersom vi intehade nån händig karl i närheten fick vi försöka med det näst bästa. Fick fråga F på msn om han kunde hjälpa oss.. han tipsade om att dra ur sladden.. och vips så kunde man peta upp säkringsgrejen å lyset var räddat..

Har du nåt mer åt oss eller??
Bring it on Oslo Bring it on!!! Jag är såååå redo to kick your ass..


/Anna, hon som tror på lagen om alltings jävlighet!

Trist

Det är så tråkigt att vara sjukt så det är inte sant. Jag är sååå inte skapad för att vara sjuk. Urk! Dammsög nyss lägenheten, eller ja nedervåningen iaf. Sen var jag helt slut. Orkar inget mer nu.. så det kanske är bra att jag inte är i butiken idag, då hade jag nog svimmat och dött av ansträngningen som allt spring i trapporna medför.

Har nyss duschat, blev lite av en ny människa kan jag säga. Borde gå å handla på kiwi snart också. Men jag orkar inte riktigt med det faktum att vi bor på 5:e våningen utan hiss..

Ska nog snart kolla på ps I love you.. så man får gråta lite, igen. Kollade på 3 avsnitt av Grey's igår och bölade ögonen ur mig. Pratade med Ester på Skype också, gissa om jag grinade då också, japp. Jag är otrolig just nu. haha..

Nä nu ska jag läsa lite igen. Och prata med sjuka Mia på msn.. =)

/Anna, hon som bölar för ALLT!!

Om jag kunde drömma

Japp då har jag börjat läsa Stephenie Meyers böcker.. sååå bra! =) Jag är kär! Edward, be mine!

Sjuk idag. =( Vågar inte gå till praktiken idag för jag är lite rädd att smitta ner alla, vore ju himla trist. Men vi får väl se hur jag mår i morgon. Ska försöka kolla på film med Malin nu, hon är också hemma sjuk. Himla bra. =)

Nä vi hörs då!

/Anna, hon som är rädd för att vara smittbärare.

Only in Oslo..

Fest igår. Trött idag.
Satt här hemma och drack lite med Kim, Roberth och några kompisar till dom. Åkte sedan vidare till en annan fest. Det var väl trevligt men ingen höjdare direkt.
Jag, Malin och Emma tog en taxi hem efter ett tag, och nr jag skulle betala den när vi kom hem så upptäcker jag till min stora fasa att mina kort och mina pengar inte ligger i min jackficka där jag lade dem tidigare på kvällen. SKIT!! Nån jävel har snott mitt visa och mitt körkort + 200 norska. Blir inte lycklig kan jag säga. Fulgrinar rätt rejält där ett tag. Malin spärrar mina kort och jag ringer till pappa mitt i natten. Stackars..

Aja sova då kanske.. tar av mig bh:n och ut trillar mina kort och 220 norska. Skit!!! Haha.. då har jag alltså tidigare på kvällen varit så smart att inte lämna pengar och kort i jackan utan stoppat dem i bh:n, sen har en blandning av rödtjut och fishermanshots gjort att mitt minne sviktat något. Så här ligger jag då nu med visa och körkort som jag inte kan använda. Nytt visa och formulär till nytt körkort är påväg hem till mor och far. Only in Oslo.. CRAP!!

/Anna, hon som har bh:n full

Tv

Mina blommor var med på tv!!!!! Weeehooo!! haha.. jag är såå cool! Nä men jäkligt kul att se sina dekorationer på tv, har ju inte hänt förr om man säger så. De var väldigt runda, precis som de skulle vara. Kan det där jag.. haha..

Nä sova en stund kanske. =(

/Anna, hon som nästan är tv-kändis. =)

Sjuk..

Tydligen så har mitt delande av rum med Lamin satt sina spår. Jag har med största sannolikhet drabbats av samma sjuka som hon, skit!! Alltså inte magsjuka utan snor/host och feber-sjukan. =( Jag har ju nyss varit sjuk ju!!! Skit skit skit!

Aja igår var jag på Oslo kongressenter. Där skulle Norges Arbeiderparti http://www.arbeiderpartiet.no/ ska ha landsmöte. Sjukt många grandprixrosor skulle dit kan jag lova. Så jäkla snyggt blev det. så om ni skulle råka se nåt av det här på tv eller nåt så kan ni tänka på mig och hur fantastiskt grym jag är! =)

Igårkväll drack vi lite vin å åt lite chips.. sen gick vi och la oss.. så jävla slut.

Idag blir det nog en sväng på stan skulle jag tro. Malin behöver nya skor.. =) And she needs them bad!! Själv vill jag mest äta glass i solen.. om det nu är sol fortfarande.

Nä men ha det gött.. 

/Anna, hon som ÄLSKAR glass.. 

Holmenkollen

Japp idag har jag hängt på Holmenkollen. Både på hotellet http://www.rica.se/Templates/pages/Hotel.aspx?id=6668  och kapellet http://no.wikipedia.org/wiki/Holmenkollen_kapell . Fick äran att dekorera VIP-bordet till en rejält tilltagen middag. Kul kul!! =)

Fick "jobba" över också.. Crap!
Har ätit pizza ikväll, och choklad.. mumma! Och Oreos... =) FläskAnna, mitt nya namn. Me like!

/Anna, hon som är lite fläskigare än alla andra. =)

Mäktiga män äter också lunch.

Idag var jag med och dekorerade bordet inför Norges statsministers lunchbjudning. Det ni. Rätt kul om jag får säga det själv. Nu är jag så trött så jag vill dö.. =) Och alldeles ensam, eller ja två av killarna vi bor med är hemma men dom spelar visst tv-spel inne på ett rum så nja jag tror inte att jag ska hänga med dom. Får se när Emma och Malin kommer hem idag. Dom ska ut på datorjakt idag. =)

Ha de!

/Anna, hon som är ensam men rätt nöjd ändå.

Oslo

Japp lilla jag befinner mig just nu i Oslo. Bor i det fantastiska områder Grünerlökka i en femma på två våningar tillsammans med Malin, Emma och tre grabbar.

Gör min praktik på Interflora Storgatens blomsterhandel. En anrik blomsterhandel i Centrala Oslo som funnits sedan 1934. http://www.interflora-store.no/

Idag var min första dag och har redan hunnit med en massa roliga grejor. Först fick jag snitta lite blommor och sen fick jag följa med till Operahuset där gourmetrestaurangen Argent http://oslopuls.aftenposten.no/?service=redirect&sourceid=2390261 skulle dekoreras med blommor. Flådigt värre.

Efter detta blev det lite lunch och sen iväg till Choise Hotels ägare och fixa blommor i hans monstervilla! Flådigt I tell you.. lyx i absolut överflöd. Bara garaget var helt INSANE!!! Konst på väggarna överallt.. golvet var så rent och blankt att man hade kunnat äta från det. Bilen var mumma.. Hans spa var, oh my god.. Hissen var knäppt sjukt lyxig!! Platt-tv i golvet som föreställde eld.. sjukt sjukt sjukt!!! Haha.. I wanna live the life of the rich and the famous.. =)

Malin glömde förövrigt sin laptop i taxin igår. =) Men nu fick hon tydligen kontakt så hon ska få tillbaka den. Sjukt! haha.. Only in Oslo..

Nä nu ska jag ta å jäsa lite i sängen men I'll keep you posted!! =)

/Anna, hon som badar i LYX på praktiken.. haha

Påsk

Jaha då var det påsk igen då. Var inte längesedan det var det sist. Eller ja ungefär ett år, give or take nån vecka. Har inga direkta planer för hur denna högtid bäst skall firas. Ska visst ut och skaka rumpa i goda vänners lag på lördag verkar det som. Men vart i hela hellskotta detta skall äga rum är det ingen som vet. På det vackra stadshotellet eller på JH.. nobody knows.. Men det är väl sånt som visar sig. Fröken F tycker JH men hon trodde att hon var ensam om det. Vi får väl se. Jag har iaf inhandlat en flaska rött som skall få förgylla min afton. Eller ja pappa har inhandlat en sån, ibland är det himla bra med föräldrar. =)

På söndag bär det av mot Tärnsjö igen där natten skall spenderas hemma hos Malin. Sedan går färden mot Västerås och den väntande bussen mot Oslo på måndagmorgon . Hujedamig! Jag blir nervös bara av att tänka tanken. Gräsligt läskigt. Men det blir nog kanon.
Väl i Oslo ska vi dela lägenhet med tre killar, en kan ju hoppas att dom är vettiga i huvet. Annars vet jag inte vad jag tar mig till i nästan tre veckor. När dessa veckor är till ända är det visst dags att fira att april månad är slut och då slår vi på stort och firar Valborg i Uppsala som sig bör. Tar tåget från Oslo till uppsala den 29:e april. Hipp hipp hurra! 
 
Sen är det visst bara en månad kvar i skolan sen ska man ut i stora vida världen å göra underverk. =) Kommer nog gå strålande. För det är ju konstigt med mig, jag kan allt..

/Anna, hon som faktiskt kan det mesta.

Kaos

Ja så kan det vara ibland. Tänk vad mycket tok man hittar på, vad mycket tok man tänker på å sist men inte minst vad mycket tok man drömmer.
Pratade med nån igår å vips var planerna på lite tok igång igen. Hopplöst.
Oslo snart, stortokigt!
Examen snart, galet tokigt!

/Anna, tokigare än de tokiga!

RSS 2.0