Tårar

Jag fruktar tårar i kvällens Greys.

/Anna, hon som bölar bäst.

Dagens

Kliva upp hos T 05.00 - check
Skjutsa pappa till jobbet 05.20 - check.
Gå med hundarna på morgonpromenad 06.20 - check
Skjutsa mamma till jobbet 07.50 -  snart check
Dammsuga och torka golv.
Skjutsa Ester till syrran i Gävle för löpboende.
Åka till Valbo för inköp av löparbrallor åt Ester.
Åka till ICA Maxi och handla.
Åka hem å göra tårta till pappa som fyllde år igår.
Göra mat. 
Vara trevlig mot släkt.
Sova. 

Kul dag..

/Anna, hon som har fullt upp.

10år

Det går ju galet fort det här med år. 10 år sedan man slutade nian. Ja tänka sig. Klassåterträff igår, trevligt men dålig mat på dåligt vis. Och tvingas betala 395kr för eländet också. Men jag hade roligt, kanske roligast av alla. Sen skulle vi på O'learys, men när vi sent om sider tog oss dit var det sån kö så vi ledsnade ur och åkte till, hör och häpna, Bollnäs. Gick på Tranan, drack en drink sen vidare mot Max där Maxmål med chilicheese stod på menyn, godare än maten på festen och för endast 79kr. Det tycker jag var som hittat. Gött skit! Sen åkte vi hem. Snälla Erik körde oss i sin massivt brutala bil. Fint som snus!! Sen fick man skjuts hem till dörren, eller ja till en dörr i alla fall. ;) Gött!

Idag vaknade jag kl 15.13, vilken meningslös dag. Tog en långprommis med vovven, sen har jag bara latat mig. Tråkigt tråkigt!

/Anna, hon som hoppas på en vettigare morgondag.

Tycker som om.

Jag har nån som jag tycker om, som bestämt tycker om mig med. Det är mysigt.


/Anna, hon som tycker om.

Kärlek vid första..

..lyssningen.
Jag har en ny favoritlåt. En låt som det är fysiskt omöjligt att låta bli att tycka om. Ett litet mästerverk om jag får säga mitt. Och nu är väl alla ohyggligt nyfikna på vilken låt det är jag talar om, eller hur? Då ska jag tala om det för er, det är nämligen den helt übereminenta låten The esplanade av och med den näst intill genialiske herr Forell. Herr Forell är fantastisk tycker jag(iaf ibland), det kommer ni också tycka. Tycker ni inte det har ni antagligen något litet fel i hjärnan som gör att ni inte förstår eller klarar av de mest grundläggande sakerna här i livet. Kanske glömmer ni att andas eller är sängvätare, vad vet jag. Så nu ska ni göra såhär; gå in på myspace.com/fllband och lyssna lyssna lyssna. Där finns även den helt fantastiska biten Black Balloons som tar handklappningar till en helt ny nivå. Och några andra grymt braiga låtar av den söderhamnsbördige Herr Forell. Jag lovar att ni inte kommer bli besvikna.


/Anna, hon som är barnsligt förtjust..

Trasig

Ja trasig är vad jag är. I halsen. Har haft ont i snart en vecka.. har börjat tokhosta också. Febern är dock borta och snuvigheten börjar ge med sig. Men halsen är gräslig. Har ont i vänster halsmandel, eller ja där omkring iaf. Ont ont ont!! Nu har det blivit lite konstigt på så sätt att det känns om om halsen svullnat också, det är ännu svårare att äta, nu inte bara pga att det gör ont utan även för att maten knappt får plats i halsen. Hmm.. kanske borde ringa nånstans i morgon för att få det undersökt.
Är så enormt less på att vara sjuk, jag vill ju hälsa på Mia å Amra ju. Dom är ju mina ju!! Och snart är jag den enda som inte kunnat hälsa på, orättvist är vad det är. Ungen kommer ju ha hunnit börja skolan innan jag är frisk och kan hälsa på. Alla mms hjälper iofs till att hålla värsta Mia-amra-abstinensen borta. Men snart gå det inte längre. Gaaaahhh!! Fina söta ongen, å fina söta Mian. Puss på dom!

Grymmast ever!

Min kompis Mia är fantastisk. Hon klämde ur sig en bebis igår. Sen ringde hon å pratade, lät helt oberörd över det faktum att en klump på över 4kg just passerat ut genom the vejayjay.. Hon är cool hon min Mia! Så nu har jag en "systerdotter" till, lilla Amra! Fina fina bäsen! Längtar så jag dör tills jag får träffa dom!! Det är fan stort att min fina Mia blivit mamma! All kärlek till dig min vän, du är grym!!!

/Anna, hon som är så imponerad så hon inte vet vad.

RSS 2.0