Hmm..

Vi säger att det var Tore som mördade henne så att hon dog.

Over and out

Snö!!

Åh va det har snöat, fasen va härligt! Jag och Ester är lyriska!! Var ute och gick ca 2 timmar idag.. gick upp Knektslätten-Färssjön-Nymåla-Stugsundsrakan å hem.. fasen va halt det var.. måste köpa broddar. Tog typ dubbelt så långt tid att gå idag mot för vad det borde ha tagit.. Men det var riktigt skönt att gå en ordentlig promenad iaf..

Hmm.. städa lite kanske? Ja god knows I need it!

/Anna

SÄPO

Yes.. såna grabbar lyssnade jag på idag.. =) Eller grabbar å grabbar.. en karl i 45års åldern kanske.. =) haha.. Intressant var det iaf.. "vit makt" ja jag säger då det.. haha.. Inte alltid de vassaste knivarna i lådan om man säger så. =)

Hm hm hm.. ja va ska jag skriva mer? Inget kanske.. ja det kan nog stämma.


/Anna

Skoterhjälm..

Ja det vore ju kul att köpa en skoterhjälm om man hade en skoter, nu är dock inte fallet så. Måste köpa en ny hjälm pga att den min blev stulen i våras när vi hade inbrott i vårt förråd, känns så jävla trist. Va ska jag med en sprillans ny hjälm till? Hmm.. aja det kanske blir nån skoter i framtiden. Hade dock hellre använt typ 2000kr till nåt annat.. men men.
Uscha, julklappar. Känner mig stressad bara av att tänka på dem.. hur i hela fridens namn ska jag komma på vad jag ska köpa till alla? Dyrt blir det också *suck*. Men det är väl bara att bita ihop tänker jag. =)
Glöggsugen känner jag att jag är också, men det känns lite overkill att öppna en flaska glögg såhär kl 23 en tisdags kväll.. Men det hade varit gott. =) Inte druckit nån glögg än.. körde ju senast jag var på bandy så då blidde det ingen glögg för min del, tyvärr!
I morgon ska jag på föreläsning i Gävle, polisen å projektet EXIT på Fryshuset som ska föreläsa om "Vit makt". Hur man känner igen personer inom den rörelsen och hur man ska gå tillväga för att komma till bukt med det. Kan bli riktigt intressant tror jag. Blir dock en lång dag. Hur ska jag orka åka och rida när jag kommer hem? Och gå med Ester, ojoj.. blir tufft. Men man får ju motion iaf. =)


Ska visst röntgas snart också, fick en lapp hem som jag inte fattade nåt av, stod inget datum stod bara att jag var tvungen att ta nåt blodprov här i Söderhamn först för att jag ska ta nån jäkla kontrastvätska när jag ska röntgas, blir väl till att ringa nånstans å fråga. *suck* Jag mår ju kanonfint nu ju, då borde jag ju inte behöva röntgas.. eller ja det är väl bara för att vara säker, men iaf. Jävla tokerier!

Hmm.. tja var väl det jag hade att berätta. Längtar till den 12:e då det är baktajm med Ann, Sara och Lillian.. Kan blir hur gott å hur trevligt som helst, jag ska visst ha ägg med mig.. =) Sen den 15:e blir det groggkalas.. smarrigt sörrni.. =) Näe nu får det vara bra!

Ha det gott!!
/Anna


Öl

Ja det var vad jag skulle lära mig dricka igår, gick väl sådär.. haha.. inte det godaste jag vet, men men, det  funkar väl. Kvällen var trevlig, inflyttningsfest hos Elin å Peter. Spelade spel å drack. Åkte in på JH vid halv elva kanske.. höll på att hamna i en svarttaxi där vi skulle få lyssna på skitbra musik men hon kunde dock bara ta två personer åt gången.. Men som tur va så kom vår taxi precis då.. riktiga bullar är bäst! Ja krogen var väl sådär.. kände knappt nån, drack en kamikazeshot (love). Äntligen en bartender som kan göra såna.. Mia slarvade bort sin lapp till garderoben.. å det blev kaos.. vad är det med Mia å jackor egentligen? Aja löste sig till slut iaf.. Gick hem med den drygaste i hela stan, Mia. Kan inte ens förklara, hon sprang runt runt mig hela tiden så jag fick säga åt henne att sluta annars skulle jag dra i för henne.. Satan. Sen kom vi hem å då hände lite mindre städade grejor som jag av hänsyn till Mia inte ska gå in på här.. haha..
Ja å idag har jag mått kanon trots en hel del innanför västen igår.. =) Tvättat lite men mest slappat, gick å hämtade Mias bil nyss så nu är hon å städar trapphus.. Skönt att det inte är jag. =)

En spännande kväll skulle man kunna säga. =)
Tack å bock!

/Anna

ER - Emergency Room..

Japp, igår kväll fick jag ont i magen, som snabbt rörde sig vidre bak i ryggen för att inom en timma ha placerat sig vid min vänstra njure. Var rätt obehagligt men inget jättehemskt. Jompa gick och ställde in bilen i garaget, och på den kanske max 10minutrarna han var borta eskalerade min smärta till det stadie där jag låg på golvet och skrek, fulgrinade och trodde jag skulle dö.. kunde bara gå runt runt i lägenheten å skaka på ena handen å grina/skrika. Hade så ont att jag försökte kräkas men kunde inte sitta still tillräckligt länge på toalettgolvet att jag lyckades kräkas, så det var bara att ge upp. När Jompa kom tillbaka såg han ju att det var bäst att åka på akuten med mig. Så det var bara att sätta på sig skorna å dra iväg. Men i den här stan stänger jourmottagningen kl 22. och klockan var när vi kom upp 22.38.. ringde sjuvårdsrådgivningen å fick vänta säkert en kvart (trots att jag var först i kö) så jompa körde mot Bollnäs, men det skulle han ju inte gjort för vi skulle tydligen åka till Hudik, så det blev en handbromsvändning på 301:an eller riksväg 50 om ni hellre vill det. Gick skapligt snabbt kan jag ju informera om, kanske gör så när man har en människa som fulgrinar i bilen å har sååå jävla ont. Aja, påväg upp till Hudik lindras smärtan något och när jag kommer upp känner jag knappt nåt, dom tar lite prover å donar, medan jag ligger på britsen börjar smärtan komma tillbaka.. AJ! Men men.. läkaren kommer in å klämmer å känner lite å kan typ direkt konstatera att jag antagligen råkat ut för en njursten. Hallå! Jag trodde jag skulle dö! =) Men så var det inte, som tur var.
Det enda jag kunde tänka när jag låg där var att jag inte ville ha penicillin, jag ska ju ut på lördag. Såna tankar har jag när jag ligger på akuten.. Nu låter jag jävligt seriös. =) Fick en spruta med smärtstillande, några piller att ta med hem sen fick jag åka. =) Och har inte känt nåt sen dess.. Så, ja.. det var min kväll/natt det..  Det sägs att föda barn är a piece of cake om man råkat utför en njursten, men det vete fan det, håller i alla fall barnafödande som det grönjävligaste man kan vara med om.. så det får vänta bra många år till det.
Nu ska jag bara försöka vara noga med att dricka vatten, ca 2liter om dagen, jag som i nuläget ska vara glad om jag lyckas dricka 1 liter.. har lite problem med att dricka jag. Jobbigt jobbigt! 
Upptäckte att jag nog är lite fåfäng också, när vi skulle åka iväg var jag tvungen att byta till en snyggare t-shirt och ett par lite bättre brallor, kunde ju inte åka i långjalingar. =) Funderade tom på mascara men lämnade den tanken snabbt när jag kom på att den skulle vara bortgrinad innan jag ens kommit ned till garaget. =) Hann t om slänga en tanke på mina trosor, var dom respektabla?  Och jodå det var sannerligen ett par snygga trosor jag hade på mig. Gött då åker vi! =) 
Ska röntgas om två veckor för att se att det inte är nåt kvar men annars så är det bara bra! Fest i helgen.. Gött!

/Anna

Nedstänkt!

Va faan! Min exakta tanke när jag promenerandes ner på stan blir nedstänkt av en bil, i den enda lilla jävla vattenpöl som fanns efter hela vägen var den där jävla drummeln tvungen att köra. Det är väl helt enkelt inte min dag idag tänkte sen. Var ner på stan å skaffade nytt sparkonto så jag har båda mina konton på samma bank, satte in pengarna jag fick av farmor också. Skönt med lite slantar! =)
Höll på att få hjärtsnöp idag när jag var ute med Ester när min telefons mp3-spelare helt plötsligt slutade fungrera. Jaha tänkte jag då är det bara att lämna in den då å vänta tusen år på att få tillbaka den, men som tur var så behövde jag bara stänga av mobilen å starta den igen så funkade mp3:n. Tack! Är något lite beroende av den, skönt att slippa släpa på en separat spelare. Aja.. måste dock önska mig ett större minneskort till den i julklapp.. man tycker att man borde få ett lite större med när man köper en sk musiktelefon.. hallå!

Ester ligger brevid mig i soffan och skäller på en utlänning på tv:n som har skägg, som att inte hon har ännu mer skägg än honom. Jag tror bestämt att jag har en rasistisk hund. Hon ligger å tokstirrar på tv nu när dom spelar nåt musilm instrument, vet inte va det heter. =) Mystiskt tycker skäggigadamen iaf.

Åh en till jävla skitgrej som hände när jag gick ner på stan var att det på vägkanten låg ett par zebrafärgade kalsongersom som var fulla med bajs. Tillåt mig blir rejält äcklad.. va fan bor det för folk i den här stan egentligen? Sjukt!

Ja det var det det!


Ha det gott och kom ihåg att man kan äta kakan och ändå ha den kvar. =) (in my dreams) Haha..
/Anna

Kändisvovve!

Fick förra söndagen veta att Christian Kjellvander äger en av Esters systrar, Stiegga heter hon. Lite häftigt va? En kändisvovve. =) haha.
Hmm.. ja det var nog bara det jag hade att säga. Har varit ute och gått i 50min nu.. skönt. Tänkte gå ca en timme i eftermiddag också. Så jävla skönt att röra på sig. Synd att man hinner med det så dåligt nu när man är på praktik. Men idag var min handledare sjuk så jag passade på att vara hemma å dona. Ska snart ta mig an tvätten och disken. *SUCK* Har absolut noll lust med det, men det måste visst göras.

Aja, iväg till tvättmaskinen då.. å sen diskmaskinen..(blä)

/Anna

RSS 2.0