Bandy

Känner mig lite usel som bor i Väserås men ändå bara tittar på bandyn på tv.. man borde ju ha varit på plats å kollat. Men men.. man kan ju inte lyckas med allt. =) Jag kollar ju iaf på tv.
Idag har jag och Malin varit på stan, shoppat lite. Har köpt 4 nya t-shirts i helgen. Me like.

Det har tydligen kommit 4dm snö hemma i vackra Bergvik, här bara regnar det. Skitstad! Jag vill inte vara här!! Aja inte långt kvar nu, 29:e maj sen adjöken Västerås! Var jag hamnar sedan är ju fortfarande helt oklart, skulle ju vara kul med Sthlm eller Uppsala. Men äh.. det löser sig, det gör det alltid.

Sälen 12-15 mars. Kommer bli grymt! Hela gänget drar iväg å bor i Emmas stuga, skidor är förbjudna. Pulkor, stjärtlappar och sopsäckar är dock helt ok färdmedel. Vi ska mest partaja å prata skit! Me like! I'm sooo good at it to! Längtar, längtar, längtar! Nu får det ta allt ta å bli mars.

/Anna

Ensam

Just nu är jag galet ensam. Alla har åkt hem utom Malin som åkt på Chris Brown i sthlm ikväll. Jag skulle också åka hem, men ringde i sista stund hem till mamma å pappa för att höra om dom kunde komma och hämta mig vid tåget. En jäkla tur att jag ringde när jag ringde för pappa hade tydligen magsjuka. Kände inte direkt för att åka hem till de bakterierna, no way. I don't do magsjuka!
Så här sitter jag, tycker emellanåt riktigt synd om mig själv. Jag är förbannat trött på att vara ensam, är less på att allt hela tiden blir tvärtemot vad jag vill. Jag är inne i en riktig skitperiod i mitt liv, har väl varit där snart ett år men hey let's make it two. Jag säger som Säkert i låten ditt kvarter;
Varje träd har en rot
Varje hus en byggd grund
Det är bara min som ryckts bort från mig
Gud, när ska jag bli fridlyst
Slå upp i en bok
Hon är en ovanlig art
Så förbjudet att såra
Sätt henne tillbaks där hon stod.

Snälla. Don't..

Har sett filmen P.S. I love you 3 gånger inom loppet av en vecka, gråter floder och
skrattar om vartannat. Gerard Butler är en man! En man I tell you.. =)

Praktik i Oslo i April, verkar lurt! =)

/Anna, hon som hatar att vara ensam när hon inte vill.


Formex

Idag har vi varit på Formexmässan i Älvsjö. My god.. en trädgårds och inredningsmässa. Så jävla kul!! Jag åt mig fördärvad på gratisgodis och fick sjutusen fina påsar och ett armband. Och inte att förglömma min burk med minifis som jag fick. Fanks! =)

På väg ner till sthlm så började en av bilarna vi åkte ner med brinna. Det var visst en elbrand, skoj, Haha.. dom blev stående intill vägen å fick vänta på bärgare och god knows what. Tur att en annan valde att åka i minibussen.
Det var iaf jävligt roligt på mässan må jag säga. Fast det var roligast att åka hem, vi roade oss med att jag tryckte upp min näsa, a la gris, mot sidorutan på bussen när vi körde om bilar i långsam fart ut från sthlm. Folk skrattade och vinkade, vissa såg dock ganska så fundersamma ut. Vi hade sjukt skoj iaf.

Såg min idol idag också, Leila Lindholm.. inte illa! Haha..

Har nyss ätit kebab.. götta! =) Jag känner mig så nyttig. Fick dock komplimanger av en person i helgen bland annat "vad smal du är Anna".. Fanks.. med andra ord kan jag käka både kebab och choklad utan att få dåligt samvete. =) Kanske till och med blir kladdkakebak senare. Mumma!

I helgen blir det Gävle med Mia, kommer bli vilt! Haha..

/Anna, hon som vill bli som Leila när hon blir stor. =)

Klarinetten

För att åter igen knyta an till mitt musikaliska ickevara vill jag berätta om den gången jag faktiskt försökte lära mig spela ett instrument. Jag gick i lågstadiet eller nåt om jag inte missminner mig, vilket jag säkert gör, och fick för mig att jag borde börja spela ett instrument. Blockflöjt kändes lite för tamt och det spelade ju alla så jag beslutade mig för att välja något annat. Fröken Tvärtemot redan då. Men vad skulle jag då välja? Tvärflöjt såg ju onekligen himla fint ut men det var ju trots allt också en flöjt. Nä det fick bli nåt annat. Fiol då kanske? Efter att ha lyssnat på grannen när hon försökte sig på den ädla konsten att lära sig spela fiol så tvekade jag även inför detta instrument. Cello var ju urtjusigt men vem orkar bära omkring på en cello egentligen? Nä det var tvunget att bli nåt som var lätt att bära med sig, inte allt för vanligt och såg lite flott ut. Då kom jag på det, klarinett!  Den är ju ganska liten, inte allt för vanlig och sen var den ju snygg. Svart och silver, ni förstår väl? Ojojoj.. sagt och gjort jag fick börja på musikskolan och ta klarinettlektioner. Jag fick hyra en klarinett, oj så fin jag tyckte att den var där sen låg i sen svarta väska med rött sammetsfoder. Jag tyckte om det faktum att man var tvungen att montera ihop den själv varje gång man skulle spela, en del skulle liksom vridas på plats tills man hörde ett litet klick (det här har jag alldeles bara för mig, det kan lika gärna vara en illusion skapad av en allt för livlig fantasi också). Denna del av ihopbyggandet var min favorit, det kändes lite som om man byggde ihop ett vapen, ni vet sådär som i filmerna när dom stoppar i magasinet i pistolen eller bygger ihop nån form av tuff ak-historia eller nåt. Den fick mig att känna mig lite cool, nu skulle jag bli den bästa av alla klarinettare.

Min klarinettlärare var en man av betydande storlek, han hade en kroppshydda som kan liknas vid en mindre traktor, typ Grålle. Denne man lärde mig allt jag behövde veta om montering, rengöring och det där evinnerliga blötandet av den där lilla bambuaktiga grejen som ska sitta och vibrera när man blåser, kan ha hetat nåt med blås- tja inte vet jag det var väl ungefär sisådär 15år sedan bara.
Nu var det ju bara ett problem, jag kunde inte koncentrera mig på det jag var där för att lära mig då min lärare alltid satt mycket bredbent,  jag antar att objektet för min fascination var ivägen och omöjliggjorde en tightare placering av benen. det jag talar om är klarinettmannens pung. Den var helt enkelt enorm, har aldrig sett maken till paket vare sig förr eller senare. Den såg ut som en domherre i 20 graders kyla, fast större. Alldeles rund och brunt manchesterig inte för att domherrar i sträng kyla ser ut att vara gjorda av manchester men ni förstår vad jag menar. Det är nåt med musik/instrumentlärare och bruna manchesterbyxor. Kan vara det där finkulturella som skall synas och då det inte finns något som skriker finkultur mer än manchesterbyxor och hemstickade kofta så sågs nog detta som ett måste. Där satt jag och stirrade mer på domherren än på noterna och försökte för allt vad min lilla taniga kropp förmådde att inte börja skratta.
Nu var det ju så att min klarinettkarriär blev kortvarig, när jag lärt mig spela "blinka lilla stjärna" utantill såg jag mig själv som fullärd, i alla fall så pass lärd som jag någonsin skulle bli inom ämnet. Att klarinett visade sig vara ett sånt där instrument som ofta används inom jazzen gjorde mig inte direkt mer sugenpå att fortsätta då jag då som nu anser att jazzen är ett litet stycke ont. Jag förstår inte jazz det är antagligen för mycket finkultur för mig så ni lär knappast se mig i bruna manchesterbyxor och hemstickad kofta anytime soon.

Ja det var väl antagligen allt jag hade att berätta om det. Klockan är i skrivande stund 04.48 och jag akn inte somna. Har läst över 200 sidor i min bok inatt men är fortfarande inte trött, pappa klev nyss upp för att åka till jobbet. Hurtigt! Anledningen till att ajg inte kan sova är väl att jag råkade somna tidigare och sov till halv elva. Men det brukar inte vara några problem att somna iaf. Men nu var det visst stört omöjligt. Så här ligger jag med min laptop som saknar internet för jag inte orkat köpa en router än. Nu försöker jag igen.
God Morgon!

/Anna, som har vissa koncentrationssvårigheter.

Fika

Idag har jag fikat. Först med Kristin på Furan sen med brudarna på Finess i fikarummet. Fika är jäsigt. Ingen mat har jag ätit heller, bara fika. Kladdkaka med grädde sen en kolabulle. Gott, ja.
Har pratat galet mycket strunt, det är ju himla kul!

Gick och la mig i sägen när jag kom hem, läste, somande, nu sitter jag här, nyvaken. Bra bra..

Gonatt..

/Anna, hon som fikat för mycket idag.

Gitarr

Jag gillar röda, blanka saker. Som Timos gitarr ikväll, den var väldigt blank och röd och fin. Exakt en sån gitarr skulle jag ha om jag hade begåvats med att kunna spela gitarr, nu är ju fallet inte så tyvärr. Får helt enkelt fantisera lite om det ist. Eller så kanske man skulle ta gitarrlektioner, jag kanske vore grym utan att veta om det. Fast nej det skulle jag inte, mina fingrar skulle inte riktigt förstå vad dom skulle göra när dom skulle göra det. Det är dock mycket fint med gitarr, utseendemässigt och ljudmässigt. Det är även fint med människor som spelar gitarr, underligt sånt där. Det är nog min lilla groupieådra som spelar mig ett spratt. Musiserande män det är grejor det, se bara på Bruce.. han är ju en man utan dess like. haha.. kommer aldrig sluta tjata om honom och gråta tår på tår för att jag inte kan få honom som han var förut, eller ja som han är nu med för den delen, I don't stand a chance! Men det tänker jag inte vara ledsen för heller, det finns nån för alla. Sen att jag säkert kommer hitta den mest omusikaliska killen i världshistorien spelar ju mindre roll när allt kommer kring. Jag är ju inte känd för att vara speciellt musikalisk, men jag är rätt trevlig och social. Sen får man ju sjunga falskt också, det är jag bra på. Jag sjunger jämt det är nåt som är bra med mig och att jag kommer ihåg texter bra, alla som nån gång åkt bil med mig vet det här ganska så väl, Mia allra mest skulle jag tro.

Läste nåt roligt idag när jag bläddrade i en veckotidning som mamma hade hemma. En liten insändare som lyder så här:
"Varför pekar de?
Dagens unga schlager- och dansbandssångare pekar alltid ut mot publiken samtidigt som de sjunger.
Kan det vara något i texten som kräver detta pekande? Inte såg man Thore Skogman eller Lars Lönndahl stå där och peka när de sjöng." EFRB

Tänk vad folk kan reta upp sig på och ha funderingar kring saker. Jag ska inte säga nåt för jag funderar över det mesta och klagar på en hel del också men det här tyckte jag var lite festligt. =)

/Anna, som funderar om det är nåt i texten som kräver detta pekande.


Tråkigt

Kan det bli mycket tråkigare än såhär? Tveksamt. Jag har ingen motivation till nåt, vill bara lägga mig i sängen å grina tills det inte finns nå tårar kvar sen vill jag stiga upp och konstatera att äsch det var väl inget. Som en vän sa: Sniglar gråter inte, de kryper in i sitt skal sätter på sig nåt snyggt och går sen ut och hittar nåt nytt. Jag kräks va tråkigt det är, det är mest tråkigt av alla känslor som jag känner just nu. Ren och skär tråkighet. Så förbannat tråkigt så jag vet inte vad, och INGENTING kan jag göra åt det. Det är nästan det som är tråkigast av allt.

Sjuk är jag också, det späder nog på min ynklighet en smula, iaf hoppas jag att det är så. Det skulle ju betyda att jag inte är fullt lika ynklig i friskt tillstånd. Kanoners! Men jag vill ju.. fan å vad jag vill.. Äh skit i det nu. Gjort är gjort.

I morgon blir det fika med K. Ska bli trevligt, prata lite strunt.

Var in till stan en sväng idag, köpte nässpray.. nu kan jag andas igen vilket inte är helt fel. Var in på Finess och pratade en massa strunt med Maria och Helen. Me like, jag är bra på att prata strunt.

Fryser gör jag också, vill ha ett badkar. Nu! Nån som har ett att erbjuda stackars fröken Swed? Hon betalar med en massage.. hon är bra på sånt. haha.. =) Eller bra å bra, hon vet hur man gör iaf.

SKIT!!
/Anna, hon som tycker att världen är ett bra jävla tråkigt ställe just nu.

Ett gott skratt...

..förlänger livet sägs det. Igår skrattade jag obehärskat när jag fick höra en väldigt rolig sak som den berörde säkert tycker är jättejobbig, eller ja han sa att han tyckte det. Jag kan inte riktigt gå in på vad det handlar om eller vem som är berörd av det hela men det är fantastiskt roligt och lite otäckt. Stackars han på F. ;) Jag skrattar fortfarande lite bara för att det är så otippat på nåt vis, kan tyckas lite elakt från min sida men jag tror han överlever.

Idag har jag varit sjuk, jag var ju nyss sjuk men nu har det visst tagit om eller nåt. Tror iofs att det är nåt nytt som slagit till. Ont i halsen och nacken, känner mig 100år gammal. Kan ha en släng av feber också men det är nog mest inbillning. Har sovit ungefär 75% av dagen iaf. Skulle ju åkt till Gävle och träffat Ann i morgon men det får vi skjuta på framtiden för hon var tydligen också sjuk. Mamma och jag har suttit och tittat på Drömkåken och käkat praliner nu, var inte igår man såg den. Var tyvärr igår jag käkade praliner men who cares? Jag är ju så snygg å fresh iaf. =) Absolut nu när jag sitter här framför datorn iförd långkalsonger och alldeles för stor popvssoul-t-shirt och är totalt osminkad. Jag borde nästan ta en bild och lägga ut bara för att ni ska få se att jag inte alltid är perfekt. ;) haha..

Imorgon ska jag ta itu med de två sista trappstegen i trappan så det blir klart nån gång, man ska ju inte vila när man är sjuk då kan man dö. Har visst ett projektarbete att skriva också.. urk. Är rätt less på uppsatser nu efter c-uppsatsen men men, what to do what to do? Det måste ju göras.

Nu ska jag ta min vovve och gå å lägga mig. Det ska bli skönt att sova lite nu, det har jag ju inte gjort på så länge. Kanske ska läsa lite ist, aja time will tell. By the way så drömmer jag så mycket nu igen, har inte drömt på ett tag nu inte som jag kommit ihåg iaf. Men nu jävlar.. ingen går säker! haha.. Ska bli spännande att se vem den lycklige blir inatt. Höhö..

/Anna, hon som är ödmjuk rakt igenom.

Ella

Nyaste tillskottet i klanen Swed är übercoola bebisen Ella. Fett grym bebis! Haha.. nä men hon är hur cool som helst, säger inte ett pip, rynkar bara ögonbrynen och tittar på allt och alla med en blick som säger"och vem fan är du?" Äter som en häst och har de längsta fingrarna ever! Alltså superlånga, hon kommer bli en mästare på piano eller så kommer hon typ bli kleptoman och stjäla allt som sitter löst, time will tell.. =) Hon är det grymmaste på två ben just nu iaf. Eller det kanske inte stämmer, typ på mage eller rygg är mer passande på fröken Ella at the time..

Här är iaf en bild på Fröken Grym and me!

Lös och ledig

Jahaja.. ledig i en vecka nu då. Tråkigt men rätt skönt iofs. Men vad gör man i Söderhamn en vecka när man inte har just några kompisar kvar här? Urk.. Det är väl bara till att stå ut antar jag.

Ikväll bli man ensam hemma också, mamma å pappa ska visst till grannarna på middag å grejs. Kanske ska försöka sig en film eller nåt då. Eller tidig kväller kanske... jag som sover så lite iaf, not. Tror det är nåt med mitt huvud, jag är nog inte riktigt klok. Man har ju hört talas om människor som typ inte sover alls som fått en psykos eller så.. jag kanske är tvärtom bara sover för att ja inte vet jag, jag är för vettig kanske? haha..

Jag vill så himla mycket!!! Men det går sådär, eller ja det går så långsamt iaf. Jag vill nu, helst igår. Och idag, imorgon och varje dag framöver.. jag vill jämt! Fan!

Ska visst få åka in till stora staden Söderhamn och handla idag iaf, alltid något. Haha..

Sen på onsdag ska jag fara ner till Gävle och träffa Ann, alldeles för längesen nu! Vi ska gå på stan, fika/luncha och prata så mycket skit så ni anar inte. Kommer bli så kul så kul. Jag är så avundsjuk på Ann så det finns inte, jag vill också.. NU!! Uhu.. jag är nog ett förlorat fall tror jag. =( Men jag är så glad för din skull, galet kul.. who would have known? Det var ju bara en dröm nåt som var helt omöjligt. Men icke då.. fast jag får ju kanske min "idol-grej" jag med.. haha.. hoppas det lyckas lika bra som din! My god!

Hoppas hoppas..

/Anna


Fanks

Fan ska man behöva lirka å dra saker ur folk? Man måste väl för sjutton kunna ha mål i mun?  Nu var det gjort iaf. Bra det! Ledsen, besviken och lite allt möjligt. Men nu är det över iaf. Tack gode gud för det.. såhär kan man ju inte hålla på. Det var trevligt så länge det varade men man kan ju inte få allt här i världen. Now is not the time att vara girig inte. Det finns ju så mycket bra saker att uppleva. Living the dream.. woho.. eller hur det nu var. =(

Ser närmast fram emot en vecka av ledighet innan jag far tillbaka till Västerås. Sen blir det fest hos Mia som kommer bli så kul å så bra så ni kan inte ens förstå.
Sen har jag ju fått ett löfte också, om nåt kul, spännande och förhoppningsvis bra som jag ta mig fan har väntat på sen gymnasiet, haha.. det kommer bli grymt!

Nu ska jag dona lite.

Love!

/Anna

Jag menar..

..säg det å få det gjort! Sluta harva!

Jag bebisgosade igår med världens finaste lilla bebis! Jag var i ärlighetens namn påväg att stjäla med mig henne hem flera gånger. Jag vill också ha en bebis.. eller ja inte nu men sen nån gång.

Idag är det så grönjävla kallt ute så jag vet inte om jag kommer gå ut nåt. -18grader. För kallt för mig, men Ester springer här å tjatar på att vi borde ta en promenad. Solen skiner ju så det vore kanske inte helt fel, täckbyxor på bara så ordnar det sig nog.

/Anna

Bebis

Jag är nu moster för andra gången. På nyårsafton nedkom min älskade syster med en liten skrutta. Vad hon ska heta är det ingen som vet. Söt är hon iaf. Ska få åka ner å hälsa på i morgon. Mysigt!! =)

Sista dagen på praktiken idag. Lite trist, har trivts sjukt bra där! En vecka ledigt nu sen tillbaka till Västerås.


/Anna


Männens man

Jag tänkte att jag nu officiellt ska utse den hetaste och manligaste av dem alla. Mina damer och herrar, Herr Bruce Springsteen.. back in the days. Tänk typ videon till Glory days.. my god! Synd att man inte var i lämplig ålder på 80-talet. Jag hade nog tvärdött helt enkelt. Så het så jag bryter ihop. Så görs inte män idag.. synd säger jag bara, SYND!! Behöver jag säga att jag vill ha en karl?

Nä sängen nu, blomsterkrängande i morgon igen.

/Anna


RSS 2.0