Snart är väntan över..

Snart snart snart är Mia hemma igen. Tänka sig, 4 månader gick så ohyggligt fort. Å tack och lov för det. Idag är det rätt fint väder ute så jag ska försöka sitta ute så mycket som möjligt. Ska visst bli bajväder fredag-lördag så det är bäst att passa på.

Näe nu är det frulle som gäller.

Peace out!

Ah men hallå..

Liite längesedan jag skrev här nu då.. men men så kan det vara. Vet inte om det hänt så mycket upphetsande sen sist, ni som kollat på min bilddagbok vet ju att Ester fick Ck på utställningen i Alfta och att hon blev 3:e bästa schnauzertik..

Igår var det trivselkväll igen på berget, massor med folk var det.. tydligen över 6000 pers.. rätt bra för att vara lilla Söderhamn.. men så är det ju inte varje dag Måns är här heller.. shit sicken stilig grabb det är.. Mums mums även kallad.. Jag och Anna M hade picknick med ostbricka, bubbel och vin.. smaskens.. Efter framträdandet träffade vi på Anna S som skulle gå å dricka cider i ladan så då hängde vi på henne och hennes kompisar, satt å fjantade oss fram till 00.00 när ladan stängde. Sen hade jag och Anna S sällskap hem.. falms flams! Fick höra igår att ägaren till vårt stall inte går ut i stallet när hon ser att alla tre Annorna är där.. hon orkar inte lyssna på oss, tycker att vi flamsar runt så mycket, och det har hon nog rätt i.. det tar väl ca 5 sek från det att Anna S och jag träffas så är vi i gång, och inte lång stund senare så har vi gått över gränsen och nästintill ligger på golvet och skrattar *suck* Tänk att somliga aldrig växer upp! Haha.. Men kul som satan hade vi igår iaf.

Idag har jag varit hos Helena för Esters skägg skulle ansas lite, sen skjutsade Jompa ut mig till mamma å pappa så följde jag med dem till Bollnäs, kikade lite i butiker åkäkade en tacotallrik. Trevligt! =) Nu sitter jag hemma och väntar på att Jompa ska komma hem, han är å flyger helikopter. Ovanligt? Nej. =)

Ja men ha det så bra då.. så hörs vi kanske! =)

//Anna

Trivselkväll..

Japp igår var de då igång igen.. Trivselkvällarna på östra berget. Trevligt, soligt och massor med folk.  Ester var med och skötte sig exemplariskt. Hälsade på en liten dvärgschnauzer som INTE ville leka med henne.. hon ville bara stå och vara stel. =) Inte riktigt Esters grej, fast så kanske hon är när hon är 9år också, hoppas inte. Ja se hundar, dom är så himla härliga.

Idag bokade vi biljetter till Ladies Night i sthlm i september, hade helt glömt bort det. Mia som frågade om jag ville följa med henne å Sofie å en tjej till ner. Tyvärr så hade jag ju tidigare pratat med Åsa om att hon jag och Mia skulle åka ner. Sen har inte jag pengar till både mat och show just nu så det blev så att Mia å jag och nån till åker ner å bara kollar på showen, var inte jätteupphetsande mat ifjol så jag kan hoppa den. Men tydligen kunde inte Åsa den helgen vilket jag fick reda på för sent när de andras biljetter redan var bokade. Men men.. man kan ju alltid partaja tillsammans på "efterfesten". Men det blir väl nyktert för oss eftersom vi inte har nånstans att sova, om vi inte tar in på hotell.. sånt som visar sig. Men det ska bli trevligt iaf..

Nästa lördag är det dags för Esters första riktiga utställning, ska bli riktigt roligt. Hoppas hon sköter sig bara.. och inte hoppar runt å är galen som hon var sist. Det är i Alfta så det blir en bit att åka, men det ska nog gå bra. Helgen efter är det i Västerås, internationell utställning då. Så då är det väl sisådär en miljon hundar med, eller nja, kanske inte. Men många iaf. Hoppas det är bra ordnat bara.

Ska snart åka ut till mamma och pappa, Jompa jobbar till 18 ikväll, tog ett litet skift på Tv-specialisten. Så här sitter jag å gör ingenting.
Nä men ha det så gott alla där ute i Sveriges avlånga land.. och inte andra delar av världen också naturligtvis.

Ciao ciao!
/Anna

Mmm.. så är det..

Hej å hå! Tråkigt väder idag, och igår.. trist trist. Men så är det, man får vara glad att det inte är som nere i södra Sverige.
Ska snart gå på en liten promenad med Ester hade jag tänkt. Men jag vet inte vart jag ska gå nånstans är lite trött på promenadvägarna här omkring, kanske ska ta bilen å åka nånstans.. men vart skulle det vara? Får nog ta mig en funderare på det. Tycker du ska komma hem nu Mia så kanske vi skulle kunna ta en promenad typ där vid Tremyran nere vid sommarhagen å det.. mysigt där ju. Men jag känner mig inte modig nog att åka dit själv, då går jag väl vilse. =)

Får verkligen tacka så mycket för samtalet här om natten.. shit va skoj det var. Två trötta knäppgökar. Precis som det ska vara. Fick kanske inte jättemycket vettigt sagt men who cares? Vi fick ju vara lite fjantiga. =) Och jag tyckte dina bilder på bilddagboken var himla mysiga, fast det fick ju effekten att jag ville ha hem dig ännu mer och knäppa ännu mer knäppa kort att lägga till våra gigantiska samlingar. Undra hur många kort vi knäppt genom åren. En massa skulle jag tippa på. =) Vi måste åka iväg på nån fotoexkursion då vett du.. så vi får lite nya såna kort också, å inte bara partajkort.

Nä nu måste jag gå å göra mig lite anständig.. Men vi hörs då!!

Kram alla!

/Anna


Hufvudstaden

Japp då är man hemma igen efter en trevlig helg i sthlm. Har verkligen haft det kanonskoj och supertrevligt! I lördags packade vi in alla våra prylar i Åsas bil, och började vår färd mot sthlm. Eller Uppsala först eftersom Ester skulle bo hos Elin lör-sön. Lämnade av henne där och åkte vidare mot sthlm. Väl där fick vi snurra ut till Sundbyberg och släppa av en dam som vi hade med oss i bilen. Direkt därefter åkte vi till Skärholmens shopingcenter så jag fick shoppa kvällens outfit på ca 20min. =) En svart klänning och svarta tights, hittade även ett par skor, dessa användes dock ej på kvällen.
Därefter bar det iväg till Mälarhöjden där vi bodde hela helgen. Gjorde oss i ordning sedan bar det av till Kina i Sätra där en härlig kräftmiddag väntade. Hujedamig va gott det var. Åt massor, drack en del och hade ruggigt trevligt. Lyssnade på musik från tidigt nittiotal så jag kände mig som hemma. =) Sen skulle ju jag och Åsa åka in till stan och gå på nåt schysst ställe men de planerna grusades då vi kom på att jag faktikst inte har åldern inne för krogarna i sthlms innerstad. Aja, det var bara att hänga på Kina och Cnnex-Conny ut till Sumpan och gå på Garbo, och det tror jag absolut att vi gjorde rätt i. Shit va kul det var..!! Flera dansgolv med bra musik. Inget man är van med från Söderhamn och Gävle direkt. Vakten som stod i insläppet hörde att vi var från Söderhamn vilket kändes ganska märkligt, det visade sig att han hade släkt här uppe.. Skoj! Vi dansade å dansade å dansade, hela kvällen. Å det var sååååå roligt! Såg även några Söderhamnare där, världen är bra liten. Fick dricka Champagne med en karl i baren, ur ett sugrör direkt i faskan, det har jag aldrig gjort förut. =) Smakade skit! Så jag sket i att beställa in nån Champagne och höll mig till ett glas vatten med massor av is.. gud va gott! Senare på natten bestämde jag och Åsa oss för tt åka in till stan å käka, eller ja Åsa bestämde att vi skulle åka in till stan och käka själv hade jag kunnat käka en korv i Sumpan. Jag tror att Åsa hemskt gärna ville träffa Ante så vi begav oss in till stan och träffade på grabbarna (som också var i sthlm) på McDonalds vid slussen, käkade liten sen hoppade vi på tunnelbanan och åkte hem till Mälarhöjden igen.
Somnade som en stock!

Vaknade vid halv tolv på söndagen, pigga och utvilade. Åkte ut till Skärholmen igen å shoppade lite mer, åkte hem till Mälarhöjden och gick på en promenad där ute. Fint sörrni. Sen gick vi hem igen å segade lite innan det var dags för oss att åka hem till Kina å kolla på film. Hyrde "Something new" var himla trevlig. Me like.. å han är ju så sexig! Satt tre bruttor i soffan å sa åh, ah, oh va fiiiint.. va gulligt.. hela filmen igenom.. haha. Käkade massor med godis å chips å sånt. När filmen var slut satt vi å pratade en stund sen for Åsa och jag till Mälarhöjden igen och sov så att vi skulle vara pigga dagen efter då vi skulle åka in till stan.

Måndagen avnjöts inne i stan med shopping och kändisspan. =) Shoppade en del käkade sallad i kungsträdgården, njöt av solskenet som vi tydligen kom med till sthlm då det hällregnat hur länge som helst där nere.  Såg hon den blonda som varit programledare för Veterinärerna på tv och på nåt barnprogram hon strosade runt inne på ett h&m. Sedan mötte vi Fadde på gatan.. ojoj.. =)
Gick ned till Nybrokajen å kollade på båtar, hittade den som jag ska ha när jag blir stor, bild kommer på bilddagboken. Gick och satte oss utanför Sturegallerian i skuggan å kollade på folk, hade väl suttit där ca 10min när prinsessorna kommer och går förbi.. blev dåligt förvånade. =) Victoria blev stoppad av en japan som ville få ett kort knäppt på henne och Victoria, och det fick hon, Madeleine stod en bit ifrån med sin vovve och väntade. Sedan gick dom igen. Vilken grej, det bräckte faktiskt Fadde å hon den blonda.. haha.. =)

Gick till hötorget å köpte jordgubbar och biggaråer(eller stavas det med o.. äh jag vet inte). Sate oss på trappan och käkade.. smaskens!! =) Efter det gick vi till gamla stan och tog t-banan hem igen. Packade in alla våra prylar i bilen hämtade upp Anita vid Coop i Mälarhöjden och åkte hemöver. Väl hemma möttes jag av en överlycklig Ester som tydligen saknat mig massor. Lilla pluttan! =)

Ja det var det det.. Trevligt! Kommer nog göras om fler gånger. =)

Å Tack så ruggigt mycket Elin för hundpassningen. =)

Kram Kram!!!

/Anna

RSS 2.0