Midsommarafton

Hej å hå! Ja då var den här då, den svenskaste av dom svenska.. Midsommarafton. Tänk att det är fint väder också.. me like! Kan ju iof ändras innan eftermiddagen/kvällen men det hoppas jag verkligen inte att det gör.

Igår kom lite kompisar till Jompa förbi å drack nån öl å spelade kort, jag var ganska asocial å kollade på tv istället, dom satt ju ute i kylan, det okade inte jag göra. Men jag blev lite varm igår iaf, varm i hjärtat. Min gofis Mia hade skickat med Dallas en flaska vodka och ett jättefint kort till mig. Du betyder så sjukt mycket för mig gumman! Och det vet du.. tänk jag tror absolut att det var vi på kortet när vi blir gamla.. haha.. du å jag Mia. Sickna läckerbitar. =) Nu får du ta å lära tyskjävlarna hur man firar Midsommar. Å alla de andra nationaliteterna.. sjunga lite alla tallarna å tänka på mig där jag sitter med en liten klaring i näven å skrålar för fulla muggar, ständigt tänkandes på dig. =) Hihi! Hälsa alla där nere e trevlig midsommar från mig ..

Nu måste jag gå ut med Ester på en prommis så hon sköter sig ikväll när vi partajar.. =) Lillfisen. Sen ska Elin hämtas på resecentrum, sen hem å göra oss i ordning.. sen Skärså!!! Fasen va skönt det ska bli!

Ha en underbar midsommar nu allihopa!!!

Puss å Kram!!!

/Anna

Rosa plast!

Yes, den där rosa plastiga saken med en ohygglig filur nere till vänster kom idag, nice. Skulle åka ner på stan å hämta den, hade lite bråttom så jag klev över vår grind å småsprang ner på parkeringen där Caddyn stod och väntade på mig. Hoppade in i bilen men hade inte hunnit stänga dörren när jag såg en speciell filur komma springandes mot mig.. Ester! Hon hade hoppat över grinden och följt efter mig.. *suck* Det var bara att packa in henne i bilen det å åka ner på stan. När jag kom hem hade Jompa varit ute å letat efter henne, hade ju ingen mobil med mig och inte tid att åka upp med henne men jag tror att han hade förstått att hon smitit till mig. Så nu blir det till att skaffa en rikigt grind, har varit i görningen ett längre tag nu, men eftersom hon nu fått smak på friheten så kan vi inte skjuta upp det längre. Goooodbye tusenlappar.. *suck*

Nu har Graffe flyttat till sitt nya stall.. eller gamla det är som man vill det. Betvivlar att jag kommer flytta med, känns bökigt att behöva åka ända ut dit när man ska rida, lära sig nya rutiner, nya ridvägar å lärakänna nytt folk och när som helst kan han säljas. Men jag har iaf fått erbjudandet om att fortsätta rida honom, sånt är ju alltid kul.
Trött i både huvud och kropp känner jag att jag är. Men men så får det vara.

Var och red Lawin igår, alltid lika roligt. Hon bockade bara 3ggr, vilket tydligen är ett rätt gott betyg på henne nu för tiden. Hon gör visst inte mycket annat än bockar. Men jag älskar henne iaf, goplutta min. =) Red längs kanten på Villsjön, härligt värre. Sen var det mer eller mindre sken uppför backen upp på berget.. väl uppe var det rejält frustande hästar som saktade av. Gotjejerna! Något lite knäppa men fantastiska. Gud va ag älskar alla fina ridvägar i Vannsätter, tänk om det kunde finnas en bråkdel av alla dessa vägar inne i stan. Men man kan ju inte få allt här i världen. Nej nu är det sängen som gäller. *TRÖTT*

Gonatt å sov så gott!!

//AnnaPanna

Regn å rusk

Ja då var det fina sommarvädret som bortblåst då. *suck* Motivationen att göra något alls är ungefär på noll. Fast nyss när jag gick ut med Ester på gården iförd gummistövlar njöt jag lite för mig själv, känner mig som ett litet barn när jag får ha gummistövlar på mig. Man blir glad av gummistövlar!
Idag agerade jag lite budbilsförare med Jompa, fick äran att köra Caddyn till Trönö med paket. Men som tur var hade jag trygga Jompa vid min sida som kunde tala om för mig var jag skulle åka, det är inte det lättaste att hitta i Trönö när man aldrig är där vill jag lova.
När vi var klara i Trönö åkte vi hem, lämpade av mig och Ester å Jompa åkte tillbaka till Jobbet, jag fick i mig lite mat och sen bar det iväg in i sovrummet för en skön tupplur som varade lite längre än det var tänkt. När jag vaknade igen hade Jompa kommit hem och gjort mat. Bra jobbat grabben. =)
Sen var vi iväg en sväng och handlade lite grejor, typ duschcreme å hårdbröd. =) Åkte hem kikade på tv å nu sitter jag här. Har nyss letat upp ett recept på en tårta till mamma som fyller år i morgon, måste köpa present också. Blir mycket i morgon. Först stallet och mocka å göra iordning mat. Ska inte rida. Sen handla ingredienser till tårtan och present till mamma. Sen hem å baka tårtan, åka ut till mamma å pappa. Å nånstans mitt i alltihopa måste ju Ester få komma ut på en rejäl promenad också. Viktigt sånt där.
 
I förrgår fick Ester först leka med Assar (mamma å pappas vovve), shit vad det går undan när om leker. Sen fick hon leka med Mastiffen Bea hemma hos Emilia. Gud så skoj dom hade, Ester är ju pytteliten i jämförelse med både Assar och Bea, men hon är snabb som en vessla i vändningarna så hon klarar sig bra. Och hon tycker det är såååå kul! Det tycker jag med. Men nu är Assar tyvärr halt han lyckades väl vricka till sig när han lekte med Ester så nu får dom inte leka å ett tag igen. Trist.

Har börjat på sommarkursen nu också, är rätt intressant, men det är mycket att hålla reda på och komma ihåg. Men men det blir nog bra i slutändan.

Nä jag tyckte precis att jag hörde sängen kalla på mig.. så I guess it's time to go.

Sleep tight!

/Anna

Brum brum!

Yes.. igår var dagen D.. klarade mig med bravur. =) Sen blev det över 10mil i BMW:n. Satan I'm fucking made to do this!
Så ja fyllechaffis nån?

Haha, det är gött å va mig.

Tjarå!

Sol å bad!

Härligt när sommaren kommit på riktigt. Här solas å badas det för fullt.. Det har varit så sjukt skönt att vara hemma å bara latat sig en hel massa tid nu. Härligt! Snart börjar sommarkursen också, ska bli skoj faktiskt. =)
Börjar dra ihop sig nu.. fasen va nervöst å spännande. =) Nä vet nån va, nu ska jag ut och så lite gräsfrön på de ställen där det är isbränna på vår gräsmatta..

Men check my bilddagbok out.. http://ziggyester.bilddagboken.se/

Hare gött då!!

Kram!

Ester

image2

Kände att jag var tvungen att förära min blogg med en bild på min lilla mumin. (Hon har tejpade öron därav den lite korkade uppsynen)

VG

Ja tänka sig, jag som var helt säker på att jag skulle få rest på min senaste examinationsportfölj. Jag trodde att jag var allt för kritisk och även lite slarvig, men tydligen så gick det hem. VG börjar bli lite av en vana nu, haha. Nä skämt å sido.. men det vore ju inte helt fel om vi kunde få det på b-uppsatsen, det tycker jag vi är värda. =) 

Men vilket kanonväder vi har fått så, idag har det ju varit kanonvarmt å härligt. Har gått och blivit lite röd jag, tänk va oväntat. =)
Ska snart ut och gå hade jag tänkt, men det skulle behöva bli lite svalare först så Ester slipper bli tokvarm.

Igår grillade vi med Anna och Thomas, Julle var också här men han grillade inte för han hade redan ätit. Vi käkade fläskfilé och fransk potatissallad. Fan va gott det var!! Drack lite grogg också.. det var ju gott. Sen skulle grabbarna ner på stan och gå på krogen, men Anna stackarn hade ju helgen i stallet och skulle upp kl 6 så hon gick hem. Själv tog jag Ester och gick på en promenad ner på stan å lämnade grabbarna och gick hem sen. Skönt med en nattlig promenad.

Nu håller jag på och pratar med Mia på skype.. I've missed that! Men nu tar vi igen allt.. =)

Hare gött!!!

Kram!

RSS 2.0