Hästmannen

Har precis läst ut boken Hästmannen av Peter Gerdehag. Har tidigare sett dokumentären som är gjord om denne ovanlige man. Grymt bra både boken och filmen, Peter Gerdehag är ett geni. Så fint foto att man bara njuter boken eller filmen igenom.

Idag skulle jag egentligen ha åkt till Gävle, men Ann skulle jobba och Mia hade varit sjuk hela natten så det blir nog inget av med Gävle för min del idag. Eller ja jag måste åka de 8:a milen efter E4:an(sååå tråkigt) iaf eftersom jag ska hämta Jompa som varit i Trysil. Kanske ska höra om syrran är ledig, då kan man kanske hälsa på där en sväng.

Igår var jag i Bollnäs med mamma och pappa. Köpte en duk som jag ska sy en väska av, två glasburkar som jag ska ha lite av varje i, en vas och en väska. Käkade en långkorv också. =) Sen åkte jag hem till tomma lägenheten och slappade en stund, käkade quornwok i pitabröd, brände fingret på ett pitabröd som jag värmde i brödrosten, är alldeles öm där idag.. =( Sen gick jag en promenad på ca 7-8km med Ester. Sen blev det tv en stund innan jag bestämde mig för att åka och hyra film. Hyrde två romantiska komedier.. I'm a sucker för romantik. Haha.. Heartbreak Kid och Waitress.. Heartbreak Kid var ju lite smålustig, ingen höjdarfilm men det var inte riktigt det jag var ute efter heller. Jag var ute efter nån film som inte krävde allt för mycket hjärnaktivitet då jag kände att min var mycket låg at the time. =) Kollade på den sen tog jag ett bad med levande ljus och bra musik, klev upp och donade lite sen kollade jag på den andra filmen. Nja.. ingen jag skulle rekommendera till någon direkt. Men den gick väl att se. Så sen vid halv två ungefär var det dags att krypa till sängs. Somnade i ett kick och sov till halv åtta ungefär. Känner på mig att jag kommer bli sjukt trött senare idag.

Nä kliva upp och göra sig en blåbärssmoooooothie då kanske.. Götta! Och kanske koka ett ägg, always bra med lite protein.. =)

Ciao!
/Anna

Jag

Vad ska jag bli när jag blir stor? Jag är snart färdig hälsopedagog men tanken på att jobba som det känns så jävla dyster. Vilket tråkigt jobb.. eller ja det beror väl på vad man jobbar som men iaf. Inte speciellt kreativt. Så nu lutar det åt att jag ska plugga ett år till och bli florist.. va tror ni om det? Tror själv att jag skulle vara brilliant som florist. Lutar åt Västerås som utbildningsort. Kan nog bli bra, kanske är dags att bo själv lite nu när man passerat 25årsstrecket. Haha.. I'm the biggest baby, ever.

Jag vill ha gamla stolar som inte passar ihop, målade i en schysst färg. Jag vill ha tallrikar med olika mönster som heller inte matchar. Jag vill ha en salig röra som i mitt tycke är helt rätt. Jag vill ha runda dukar att sy kjolar av, jag vill ha gamla sjuttiotalsgardiner att sy en väska av. Jag vill åka till Uppsala och bli full med Elin. Jag vill ha obegränsat med pengar att göra av med på mig själv, jag vill vara otroligt självisk och egoistisk. Jag vill ha en frisyr som säger, det här är Anna. Jag vill ha en låt på hjärnan som aldrig släpper, jag vill dansa natten lång tills svetten rinner och skorna går sönder, jag vill ta en tripp till USA och bli kvar, jag vill vara bättre än jag är, jag vill vara hänförande vacker, jag vill ha ett par schyssta jeans, jag vill vara naturfotograf, men mest av allt vill jag vara JAG! För jag är så grymt fantastisk, om ni inte redan visste det.

/Hon

RSS 2.0