Böjelse

Ja jag har en lite annorlunda böjelse som får mig att gå igång. Vika tvätt.. och lägga ner i lådor och hänga in i garderober. I love it! Bara känslan av rena kläder som hamnar på rätt plats. Så härligt att slänga ner alla favorit trosor å strumpor i sina lådor å veta att imorgon ligger dom där å väntar på mig. Haha.. jag vet jag är störd men jag klarar mig rätt bra iaf. Det värsta som finns är väl när man inte orkat tvätta på ett tag å man öppnar lådorna å det ligger bara urk på botten. Dom där strumporna som hasar ner eller de vita trosorna som råkade följa med färgtvätten å blev grå.. klädsamt, nej! Hata! Nej nej.. man ska va fin under.. man vet aldrig när man kan bli tvungen att visa dom. Man kan ju hamna i värsta olyckan eller nåt.. kul när dom klipper upp jeansen å hittar värsta fultrosorna med hål i.. nej nej.. så kan man inte ha det! Snyggt å fresh ska det va! =) Man hinner ju inte alltid byta trosor innan man åker till sjukhuset som jag hann när jag hade njursten.. haha.. Störd i huvet, ja lite. Trodde jag var på väg att dö men byta till nåt flashigare det hade jag tid med. Ja va säger man?

Helgen är nu så gott som till ända.. trist.. Hade gärna varit ledig några dagar till. Helgen spenderades i stallet och hemma. Hade Shammi två dagar eftersom vi var ut på onsdagen. Idag red jag ut med Kristin å Manta iaf.. lite roligare att rida med någon än att bara rida själv, är så nötrist så det är inte sant. För det mesta iaf.
Igår käkade vi asgod mat, Julle kom förbi å käkade lita han med, sen melodifestivalen. Efter det spektaklet var avklarat kollade vi på Stardust som vi hade hyrt. Mycket bra tyckte jag.. men så är jag en sucker för romantik också. =) Å just det ja, fredagskvällen spenderades hemma hos Julle, spelandes poker.. gick asskitdåligt för mig.. haha.. brukar vara betydligt bättre för mig men inte då.. nej nej.. Det var Jompa, jag, Marie, Tommy å Julle. Men trevligt var det iaf.. drack lite cider å nån Baileys.. fan va jag lyckas dricka Baileys hela tiden, jag som knappt ens tycker om det, är ju så sött.. jaja.. drucket är det iaf inte mycket att göra åt så här i efterhand.

Har försökt plugga iadg också, men.. det guden av de vetenskapliga artiklarna stod inte på min sida idag, så fort jag hittade nåt av intresse så fanns de inte i fulltext. What the.. om man kryssar i fulltext borde det väl bara komma såna som finns i fulltext tycker man.. men inte då.. jävla "link to holdings".. Jaja.. försöker läsa lite i några böcker jag har här hemma iaf.. hoppas hitta nåt av intresse, men det ser inte speciellt ljust ut.

Tog en prommis med Ester här tidigare.. skönt, var nog ute en timme. Ibland behöver man bara rensa skallen lite, då är en rask promenad himla vettigt. Borde nog gå å duscha en snabbis nu.. tokigt när man badade efter stallet och sen går ut och går sig svettig.. *suck* Bit ihop Anna!

Ha det fint!

/Anna

RSS 2.0