Hundväder?

Den som kom på att kalla regn å rusk för hundväder kan inte ha tänkt riktigt klart. Det är i sånt här väder man absolut inte vill ha hund. Dom blir bara blöta å skitiga. För att inte tala om vad en annan blir, dyngsur, om man inte drar på sig regnstället och storstövlarna. Det gjorde jag idag, tack och lov. Är förbannat less nu på att det är blött å jävligt överallt. Var ju iof väldigt fint väder i söndags, härligt att kunna sitta ute i solen hos mamma och pappa å käka rabarber- och hallonpaj (se nedan). Smakade som en liten bit av himlen. Och jo det är faktiskt jag som bakat den.. är en jävel på att baka jag. =) 

                                              image3

Ska iväg och rida sen, ser inte jättemycket fram emot det med tanke på vädret, men Kristin ringde å frågade om jag kunde byta dag för hon var sjuk. Å snäll som man är så gick man med på det då. Blir nog till att ha regnstället på sig då också, annars lär man vara bra nog blöt när man kommer hem.

Nu ska jag hitta på nåt annat men ha det så fint.

/Anna

Min cykel.. Anna 10år

Ja här kommer då lite fler litterära mästerverk från min berättelsebok.

Min Cykel!
Jag har en rosa Mountain-bike. Med 18 Växlar och hand broms fram och bak. Med lyse fram och bak. Och lås med nyckel. med ring kocka. Den heter Johan.

Varför just Johan? Var jag kär i Johan at the time eller vad? Fyndigt iaf.

Skjölpaddan Persson
Skjöldpaddan Persson är en skjöldpadda som vill vara en blandning mellan en skjöldpadda och en människa. Däför heter han Persson. Han bor i Dammen i Slotsparken. Så här ser han ut. (bild) En dag när Persson var ute och gick så såg han en elefant som var ful. Den sprutade vatten på Persson. Men då vart Persson arg. Persson sa att han ville varatorr men elefanten sa att han ville blöta ner sköldpaddorna i dammen. I och för sig var det redan blöta, men idag var det ut torkat i dammen. Så elefanten fyllde på vatten. och dom vart kompisar.

Fan va fint, tänk vilka svängar livet för en liten sköldpadda kan ta. =)


Nu ska jag gå å fika tokmycket tokgott fikabröd som Jompa hade med sig hem.

Ha det underbart!!

-Elvis has left the building-

Vikingen!

Dagens blogg kommer bestå av en berättelse som jag skrev när jag gick i 4:an. Hittade min gamla berättelsebok hemma hos mamma och pappa idag.. så ja here it comes. Obs alla stavfel och särskrivningar är original! =)


Vikingen!

Det var en viking som hette Maja. Hon skulle gå och handla i varu huset Viking Line. Hon skulle köpa en ny päls. Hon hittade en vit päls med fyra vita björn tänder, Maja tyckte den var under-bar. Maja hadde 6 guld mynt, Pälsen kostade 5 Guld mynt, så hon köpte Pälsen och ett pärl hals band för ett Guld mynt. Efter ett tag skulle hon på fäst. Hon tog på sig sin päls och sin siden klänning. Hon blev full, så hon gick in i väggen och Tuppadeav. Efter en Time vaknade hon men hon var bak full.


The end!

Ja jag säger då det, tänk va min lärare måste ha funderat när en 10åring skriver att någon var full gick in i väggen å tuppade av.. Måste nog trott att mamma å pappa var värsta alkisarna, vilket dom inte var eller är. =) Hade bara rätt skaplig fantasi när jag var liten. =) Haha..

Okej ni får en till eftersom ni verkligen ville det.. =)

Tomten i vilda västern

Tomten är i vildvästern. Han rider på en fet brun fjordin som heter feta fjordingen filippa. Hanna och Elin rider för bi. Hanna ropar åt Elin: Har du sett en son rolig gubbe! Hanna vill dra av honom skägget. Hon drog och drog. Tomten skrek: aaaajjjj. Då sa Hanna: det är Tomten. Elin skrek av lycka och Hanna ramlade av hästen och Elin var glad.
Så fort Hanna kliver upp börjar Elin skratta igen. När Hanna kommer hem igen välter hon en pedistal med en indisk vas som är värd 100.000. Då kommer Hannas mamma Liljan och Pappa Idolf. Men Hanna då sa mamma. men Hanna sa att hon inte sparade pa gammalt skräp    Slut.

Men tänka sig vilken oväntad vändning den här berättelsen tog. =) Inspirerande.. kanske borde bli författare, jag har det ju tydligen i blodet.

Nä nu måste jag gå å snyta mig igen, jag är bra nog jävla förkyld nu.. inte skoj!

Hare gött å ja hare gött helt enkelt!

=)

Däppt in the fucking nose..

Ja tydligen så har jag åkt på nån förbannad (jag jag är liiite less) förkylning. Jag har så inte tid med förkylningar just nu, eller ja tid är nog ungefär allt jag har just nu. =)
Var till Hudik med Anna idag, det var ju en jävla höjdare, det hela började barka käpp rätt åt ja ni vet var när vi började närma oss Nianån där var det vägarbete på bron över. Å brainisarna på vägverket hade kommit på den geniala idén att ha trafikljus som bestämde när bilarna får åka, himla smidigt kan tyckas men icke.. Det är nämligen så att om man är påväg norrut, som vi var vid tillfället, så har man ungefär 30-40sek på sig att åka medan ljuset är grönt, sen slår det om så att de två kanske tre bilarna som kommer norrifrån kan få åka, dessa två tre bilar har cirkus 5min på sig att åka. Detta medför att vi 40-50 bilar från söder får vänta. För visst är det väl så att man inte kan ha brottom till Norrland? Eller? Nej nej det är så förjävla mycket viktigare att de tre som skulle söderut kom fram än vi andra. Aja.. vi får väl vänta ca en kvart sen var vi på G igen.. Lyckades ta oss till Hudik iaf.. Anna skulle köpa lysrör åt sina sköldpaddor så vi åkte på djuraffären, ser ut en parkering å vips har nån annan parkerat där, ett par tre svordommar kommer över våra läppar, och nej jag är inte stolt över dem men jag kan heller inte ljuga å säga att jag satt som en from ängel i bilen. Aja hittar iaf en annan parkering som gör att vi kanske får gå ca 10-15m längre.. Oh my lord.. torkade svetten ur pannan när jag gick in genom dörren. Väl där inne tar jag i nån himla hundleksak som gör att jag blir totalt äcklig om händerna... *suck*  Hatar att vara äcklig om händerna.. Aja flirtade lite med Charlie.. han blev kär i mig och började smacka å hängde upp och ner i taket.. å ja Charlie är en papegoja.. anyhow.. vi fick tag på lysrör och betalade och gick ut.. hoppade i bilen för att byta parkering för det är nämligen såhär att vi kände att vi måste ju passa på att gå lite på stan när vi ändå var där, så ja vi skrapar ihop lite parkeringspengar.. 4kr för att vara exakt, mer hade vi inte.. fick stå i 20min.. så vi gjorde hudik på 20min, skyndade tillbaka till bilen å styrde kosan mot Boles. För er som inte vet vad Boles är kan jag berätta att dom säljer ALLT där.. eller iaf mycket, typ hästgrejor å saker till bönder å sånt. Anna å jag ville gå omkring å botanisera lite kände vi. Skulle bli himla skoj! Så vi kommer fram å det står två bilar parkerade där, varav den ena åker när vi kommer.. jaha tänker vi då får vi hekla stället för oss själva.. men tji fick vi för plejset stängde kl 16 pga dag före helgdag.. Så jävla clever! Klockan var då. 16.40... KUK! Ja lite att ta i kanske men som sagt jag är inte stolt.
Ja då är det bara att åka hem igen då *suck* Fattar ni hur meningslöst det hela var? Så påväg hem börjar vi dissa allt, eller iaf mycket som har med barn att göra, typ skaffa barn, folk som skaffat barn och egoism. =) Var rörande överens om att livet känns jävligt bra just nu.. Kommer fram till bron över Nianån igen.. å vi kan bara glida förbi rödljuset som då är grönt, ni vet en av de där 5min långa gröna. Så börjar vi åka förbi bil efter bil efter bil.. Det längsta bilkön ever.. den varade hela vägen fram till Uno X i Enånger.. förstår ni.. fatta dom som måste vänta 5min åt gången innan dom får köra.. dom kanske kom fram till Hudik, tja typ nyss.. =) Det gottade jag mig åt lite iaf.. gjorde nästan mödan värd.. =) Å ja the rest is history.. alltså inte för er men för mig.

Ja det var min dag det. Top that!

Peace out!

Efter ruset..

Ja då har man vaknat upp till verkligheten igen efter gårdagens "jag har skaffat mig en blogg"-rus. Jag har precis kommit på vad som menas med en blogg, skriva intressanta saker varje dag annars är man en rätt crappy bloggare. Och det vill man ju inte vara. Fast varje dag, shit det känns rätt hopplöst. Men jag ska göra mitt bästa. Jag vet bara inte vad min blogg ska handla om, ska den handla om mig och mitt liv eller ska jag bara slumpmässigt välja ett ämne varje dag och skriva vad jag kommer på om det.. Hmm.. en hård nöt att knäcka känner jag sådär lite spontant. Jag kan ju iaf redan nu berätta att det inte kommer vara en modeblogg där jag lägger ut halvtaskiga bilder på mig själv knäppt i en spegel under rubriken "dagens outfit". Nej jag är alldeles för ohipp för att göra nåt sånt.. kanske mycket för att dagens outfit än så länge består av ett par urtvättade svarta plyschbyxor och ett rött linne med brottarrygg och inget av det kostade mer än 200 spänn eller köptes på secondhand där billigt är trendigt. Så trendigt: nej, bekvämt: JA!
Måste gå å ta en funderare på vad jag egentligen ska skriva om.. Nån som har nåt förslag?

Ciao!

There's a party in Swedens pants and you are invited!

Japp då har jag också skaffat mig en blogg, på allmän begäran.. eller who am I kidding jag gör detta enbart för min egen skull. Ingen har bett mig starta en blogg, jag vill bara vara som alla andra coola kids som bloggar å talar om för hela världen vad dom gillar och inte. From now on har jag inget privatliv, allt jag gör kommer hamna här för allmän beskådan. Har jag riktigt tur blir jag så välbesökt att jag kan klassas som c-kändis å kanske, om jag opererar brösten, kan jag komma in på Spy Bar å stå å hänga i baren, kanske shotta jäger för att visa vem som äger.. eller? Tänk er att detta inlägg kommer bli känt som det bästa som någonsin skrivits i en blogg.  Nä nu ska jag försöka var ödmjuk.. å en smula seriös. Jag kommer antagligen bara skriva en massa strunt här, förhoppningsvis inte speciellt mycket om mitt privatliv för jag har ingen som helst önskan att hänga på Spy Bar, eller operera brösten för den delen. Hmm.. hur många har redan bestämt sig för att aldrig återvända? Räck upp en hand.. jaha såpass.. jag vet inte heller om jag återvänder. Men säkert, vill man hänga med de coola kidsen är det bäst att man anpassar sig till deras värld, dock In Swedens Pants, det är ju där vi alla vill vara.

Over and out
-klick-

RSS 2.0